25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ξεκινούν οι εμβολιασμοί κατά προτεραιότητα στα ειδικά σχολεία

Ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα της κατά προτεραιότητα ένταξης στο πρόγραμμα της τρέχουσας εμβολιαστικής περιόδου των ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών, ΕΕΠ – ΕΒΠ και μαθητών άνω των 16 ετών των ειδικών σχολείων, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας. Το υπουργείο Παιδείας καλεί τους ενδιαφερόμενους να προγραμματίσουν άμεσα το ραντεβού για τον εμβολιασμό τους.

Αναλυτικά, η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας:

“Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού, ενημερώνουμε ότι ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα της κατά προτεραιότητα ένταξης στο πρόγραμμα της τρέχουσας εμβολιαστικής περιόδου των ενδιαφερομένων οι οποίοι έχουν ήδη καταστεί δικαιούχοι.

Κατόπιν αυτού, καλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών (ηλικίας 16 ετών και άνω), οι Εκπαιδευτικοί, το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (Ε.Ε.Π.) και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (Ε.Β.Π.) των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης που εκδήλωσαν ενδιαφέρον εμβολιασμού στο Υπουργείο Υγείας να προγραμματίσουν άμεσα ραντεβού στην ιστοσελίδα: https://emvolio.gov.gr/ σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες που επισυνάπτονται”.

Ένα μήνα νωρίτερα, το υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιο είχε ζητήσει στοιχεία εκπαιδευτικών, του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) και των μαθητών ηλικίας 16 ετών και άνω που επιθυμούν να εμβολιασθούν σε όλα τα σχολεία Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

(Πηγή: alfavita.gr)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ