20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ξορκίζοντας το 2020: Την χρονιά που και οι ειδήσεις γράφτηκαν από απόσταση

Ξορκίζοντας το 2020: Την χρονιά που και οι ειδήσεις γράφτηκαν από απόσταση

Ήταν μία χρονιά που μας “σημάδεψε”. Ζήσαμε καταστάσεις που δεν είχαμε φανταστεί ποτέ και οι άνθρωποι σε κάθε γωνιά της γης βρεθήκαμε ξαφνικά αντιμέτωποι με έναν κοινό εχθρό: τον κορονοϊό.

Σε μία ιδιαίτερα απαιτητική -ειδησεογραφικά- χρονιά, το newsit.gr έδωσε μία από τις πιο δύσκολες “μάχες” του για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Εσείς, οι αναγνώστες του, συνεχίσατε να το εμπιστεύεστε και μας δείξατε ότι αυτή τη “μάχη” την κερδίσαμε. Ξημερώνει το 2021 και μαζί του η ελπίδα ότι τη νέα χρονιά θα… απελευθερωθούμε, χάρη στο εμβόλιο που ήδη έχει αρχίσει το “ταξίδι” του.

Τα… highlights του 2020

Η πανδημία του κορονοϊού, δυστυχώς εξελίχθηκε σε πανδημία της… μοναξιάς. Οι άνθρωποι δεν μπόρεσαν να μοιραστούν ούτε τις χαρές, ούτε τις λύπες τους, με τους δικούς τους ανθρώπους.

Αυτό συνέβη και σε εμάς, τους συντάκτες του newsit.gr, όπως θα δείτε και στα ελάχιστα -λόγω των συνθηκών- highlights του 2020.
Πρώτη ημέρα του 2020 με το καθιερωμένο τσιμπούσι και… πολλές αγκαλιές (αν ξέραμε τι θα ακολουθήσει, θα φροντίζαμε να κάνουμε περισσότερες!)


Δύο μήνες μετά, την 1η Μαρτίου, βάλαμε τα αποκριάτικα μας και ιδού το αποτέλεσμα! Τη μεγάλη έκπληξη μάς την έκανε η Σοφία Βαλσάμη… (πρώτη φωτογραφία, στα δεξιά). Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο lockdown είχε αρχίσει…

10 Απριλίου: Το πρώτο lockdown είναι σε ισχύ και η διευθύντρια του newsit.gr μας δείχνει πόσο… μόνη νιώθει!

 


Μπήκε ο Ιούνιος και την ημέρα που επιστρέψαμε στο γραφείο, γιορτάσαμε (τρώγοντας και πίνοντας φυσικά), για τρεις διαφορετικούς λόγους: 1. Για την επιστροφή μας στο γραφείο 2. Για την επιστροφή της Αθηνάς Σκορδιαλού μετά τη γέννηση του Κωστάρα μας 3. Για τον Χρήστο Μαυραγάνη που μας έφερε τα προσκλητήρια του γάμου του (τότε χαιρόμασταν, γιατί νομίζαμε ότι θα πάμε…)


Το καλοκαίρι πέρασε… αργά και βασανιστικά, κυρίως για τον Χρήστο Μαυραγάνη που μέχρι τελευταία στιγμή δεν ήξερε αν (και πώς) θα παντρευτεί στις 30 Αυγούστου. Η δική μας… όαση ήταν ο Διονύσης Χατζημιχάλης με τις μοναδικές μασκο-εμφανίσεις του.


30 Αυγούστου και ο Χρήστος Μαυραγάνης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Τζένη! Εμείς χάσαμε ακόμη έναν γάμο (μιας και έγινε με μόλις 50 άτομα λόγω των μέτρων), μετά από αυτόν της Καρολίνας Μισέλ που παντρεύτηκε ανήμερα του δημοψηφίσματος και… τρέμουμε για το πώς θα τριτώσει!


Φτάσαμε στις 4 Νοεμβρίου, ημέρα που έγινε γνωστό ότι αποφασίστηκε το δεύτερο lockdown. Πιο οργανωμένοι αυτή τη φορά και με αφορμή τη γιορτή της Καρολίνας, ήπιαμε και… αποχαιρετιστήκαμε όπως έπρεπε!


25 Νοεμβρίου: Η Κατερίνα Σερέτη γιορτάζει και μιας και είμαστε μακριά… της στείλαμε λουλούδια για τα “χρόνια πολλά”!


16 Δεκεμβρίου: Μία μικρή έκπληξη στον Σπύρο Πλουμίδη και την Καρολίνα Μισέλ που έχουν γενέθλια με τρεις μέρες διαφορά!

 

To άρθρο Ξορκίζοντας το 2020: Την χρονιά που και οι ειδήσεις γράφτηκαν από απόσταση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ