25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Οι “Από μηχανής μουσικοί” από σήμερα και για τρεις ημέρες στη Χελιδόνα Ευρυτανίας

Μια ιδέα του Δημήτρη Μυστακίδη, δεξιοτέχνη της λαϊκής κιθάρας και ανανεωτή του ρεμπέτικου τραγουδιού, για εξορμήσεις μηχανόβιων καλλιτεχνών σε απομακρυσμένα χωριά έχει πάρει, τα τελευταία χρόνια, μορφή, καθώς έχουν πραγματοποιηθεί ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Φέτος είναι η σειρά της Ευρυτανίας να υποδεχθεί τους “Από Μηχανής Μουσικούς”, με την περιπλανώμενη μουσική παρέα μετά μηχανής να βρίσκεται από σήμερα και για τρεις ημέρες (12-14 Μαΐου 2023) στο χωριό Χελιδόνα.

«Ο πολιτιστικός σύλλογος Χελιδόνας καλωσορίζει την παρέα των «περιπλανώμενων» μουσικών “Από Μηχανής Μουσικοί” την Παρασκευή 12 έως και την Κυριακή 14 Μαΐου στην πλατεία του χωριού μας.  Το κάλεσμα είναι ανοιχτό, θα υπάρχει χώρος για κατασκήνωση και πεντανόστιμο φαγητό στο μαγαζί του χωριού μας που θα λειτουργεί από το πρωί και τις 3 ημέρες», αναφέρουν οι άνθρωποι του τοπικού συλλόγου.

Το τριήμερο θα περιλαμβάνει μουσική, χορό και αυτοσχέδια γλέντια, φαγοπότι, πεζοπορίες στη φύση (το πρωί του Σαββάτου 13/5) κ.α., ενώ το βράδυ της Παρασκευής 12/5 θα προβληθεί και το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Μουτάφη “the other half” (διαβάστε εδώ περισσότερα).

Για όσα προγραμματίζονται, μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα στο facebook

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ