9 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Οι Βινιανίτες διέθεσαν χρόνο και κόπο και καλλώπισαν το ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου με την καθηλωτική θέα, ενόψει 6ης Μαΐου (ΦΩΤΟ)

Τα Ευρυτανικά Νέα, σε κάθε ευκαιρία αναδεικνύουν τις καλές πρακτικές που λαμβάνουν χώρα στα χωριά μας, είτε οργανωμένα μέσω τοπικών συλλόγων και κοινοτήτων, είτε απλά χάρη στην αγάπη και το μεράκι των κατοίκων.

Πριν λίγες ημέρες, οι Βινιανίτες ανηφόρισαν στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στον παλιό, ιστορικό οικισμό, απ’ όπου η θέα καθηλώνει, διέθεσαν χρόνο και κόπο και ευπρέπισαν τον ναό ενόψει της εορτής του Αγ. Γεωργίου, στις 6 Μαΐου. Όπως κάνουν κάθε χρόνο, άνθρωποι όλων των ηλικιών συνεργάστηκαν και ανέλαβαν να καθαρίσουν το εσωτερικό της εκκλησίας αλλά και τον προαύλιο χώρο.

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πιστοί στο ραντεβού μας, για την καθαριότητα και περιποίηση στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στον λόφο της Παλιάς Βίνιανης με την τόσο όμορφη πανοραμική θέα που έχει στο πέτρινο γεφύρι ποτάμι και το ιστορικό χωριό με τα πετρόκτιστα σπίτια του. Έτοιμο και καθαρό να υποδεχτεί τους πιστούς του στις 6 Μαΐου. ημέρα γιορτής. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να ξαναβρεθούμε εκεί…», έγραψε η Ράνια Γαζέτα, αναρτώντας και τις φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ