20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Οι εκπαιδευτικοί Α/θμιας έκοψαν πίτα και στην Παλαιοκατούνα του Δήμου Αγράφων – Ποιοι βραβεύτηκαν για την προσφορά τους (ΦΩΤΟ)

Πριν από λίγες ημέρες, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας πραγματοποίησε στην Παλαιοκατούνα του Δήμου Αγράφων εκδήλωση για την κοπή πίτας του συλλόγου για τους/τις δασκάλους/ες και νηπιαγωγούς που υπηρετούν στα περιφερειακά σχολεία του νομού. Αντίστοιχη εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί πρόσφατα και στο Καρπενήσι.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης στην Παλαιοκατούνα, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην εκπαίδευση, η νηπιαγωγός Βασιλική Κλεφτοσπύρου και ο δάσκαλος Λεωνίδας Καψάλης.

“Την Πέµπτη 2 Φεβρουαρίου, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή πίτας του Συλλόγου για τους συναδέλφους που υπηρετούν στα σχολεία του ∆ήµου Αγράφων. Οι συνάδελφοι και φίλοι που παρευρέθηκαν στην Παλαιοκατούνα και στην ταβέρνα – ψησταριά «Το Πανόραµα» είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να διασκεδάσουν όλοι µαζί Την εκδήλωσή µας τίµησαν µε την παρουσία τους ο Σεβαστός Πατέρας ∆ηµήτριος Κολοκούρας, η Αντιδήµαρχος  Παιδείας  του ∆ήµου Αγράφων Αννέτα Κοτρώνα και η Αντιδήµαρχος ∆ιώτη Αργυρώ. Στην εκδήλωση   τιµήθηκαν   για   την   πολύχρονη   προσφορά   τους   στην εκπαίδευση οι συνταξιούχοι συνάδελφοι: Κλεφτοσπύρου Βασιλική   και Καψάλης Λεωνίδας. Ευχαριστούµε θερµά όσους παρευρέθηκαν και µας τίµησαν µε την παρουσία τους”, αναφέρουν οι άνθρωποι του συλλόγου”, αναφέρει ο σύλλογος για την εκδήλωση.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ