20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Οι καλύτεροι αθλητές ορεινού τρεξίματος σάς προσκαλούν στο Karpenissi Trail. Μέχρι την Παρασκευή 30/9 οι εγγραφές

Λιγότερες από 10 ημέρες απομένουν για τη διεξαγωγή του Karpenissi Trail 2022, τη διοργάνωση ορεινού τρεξίματος (trail running) με επίκεντρο το Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου. Άνθρωποι απ’ όλη την Ελλάδα -και μερικοί από τους καλύτερους αθλητές της χώρας- θα τρέξουν στα μονοπάτια της Καλιακούδας και τα πυκνά ελατοδάση. Προγραμματίζονται τέσσερις (4) διαδρομές, για κάθε επίπεδο και ηλικία: Kaliakouda Trail μήκους 26χλμ, Lakomata Trail μήκους 13χλμ, Gavros Trail 6χλμ και Kaliakouda Junior 1χλμ.

Η διοργάνωση ανακοίνωσε ότι θα δοθεί μια μικρή παράταση εγγραφών – πληρωμών μέχρι και την Παρασκευή 30/09/2022. Όλες οι πληροφορίες των αγώνων είναι αναρτημένες στο www.karpenissitrail.gr, όπου μπορείτε να κάνετε και την εγγραφή σας.

Όμως, δεν είναι μόνο οι αγώνες του Σαββάτου (8/10) που θα εντυπωσιάσουν τους αθλητές. Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 9/10 θα γίνει και πεζοπορική διαδρομή για οικογένειες… αλλά και δρομείς (σε μονοπάτια διαφορετικά από αυτά των αγώνων). «Σας περιμένουμε για να τρέξουμε στον πιο ορεινό προορισμό της χώρας! Μια ευκαιρία να γνωρίσετε το γραφικό Μεγάλο Χωριό αλλά και την γύρω περιοχή! Unique experience… Karpenissi trail!», αναφέρουν οι διοργανωτές.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ