25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Οι ομογενείς, δίπλα στην πυροσβεστική. Συγκέντρωσαν χρήματα και αγόρασαν αυτοκίνητο για τις ανάγκες της Π.Υ. Καρπενησίου [ΒΙΝΤΕΟ]

Σε μια λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρπενησίου, τιμήθηκε ο εκπρόσωπος των ομογενών της Αμερικής που ανέλαβε τη συγκέντρωση ποσού για την αγορά υπηρεσιακή οχήματος.

από την έντυπη έκδοση

Τιμητική πλακέτα στον Ευρυτάνα ομογενή κ. Γεώργιο Αναστάση παρέδωσε ο Διοικητής ΔΙΠΥΝ Ευρυτανίας, Πύραρχος Στέργιος Φυσέκης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε (27/10) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρπενησίου.

ΒΙΝΤΕΟ

Με πρωτοβουλίες που ανέλαβε, κατά κύριο λόγο, ο κ. Αναστάσης και χάρη στην κινητοποίηση Ευρυτάνων της Αμερικής, κατέστη δυνατόν να συγκεντρωθεί ένα ικανό χρηματικό ποσό (άνω των 12.000 ευρώ) και να γίνει πραγματικότητα η αγορά οχήματος για τις υπηρεσιακές ανάγκες της Π.Υ. Καρπενησίου. Πρόκειται για ένα 4Χ4 Dancia Duster, λευκού χρώματος, που έχει ήδη παραδοθεί προς χρήση στους πυροσβέστες, διευκολύνοντας σημαντικά το έργο τους.

Εξάλλου, σε αντίστοιχη εκδήλωση εις ένδειξη ευγνωμοσύνης προς την ευρυτανική ομογένεια των ΗΠΑ, στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, είχε τιμηθεί ο Πρόεδρος της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής «Το Βελούχι», κ. Δημήτρης Τσόλκας (φωτο κάτω).

«Ως Διοικητής της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ευρυτανίας, παραβρέθηκα στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρπενησίου προκειμένου να απονείμω τιμητική πλακέτα στον κ. Γεώργιο Αναστάση, εκπρόσωπο της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής ‘Το Καρπενήσι’, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τον αγώνα που έδωσε ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για να αγοραστεί ένα όχημα για τις ανάγκες της Π.Υ. Καρπενησίου. Ευχαριστούμε θερμά τον ίδιο αλλά και τον σύλλογο που εκπροσωπεί, καθώς και την Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής ‘Το Βελούχι’, που επίσης συνέδραμε οικονομικά την προσπάθεια. Το αυτοκίνητο ήδη βοηθάει το έργο μας, καθώς μετακινεί με ασφάλεια και άνεση το προσωπικό μας, για υπηρεσιακές ανάγκες είτε εντός είτε εκτός Ευρυτανίας», ανέφερε στις δηλώσεις του προς τα Ευρυτανικά Νέα ο Διοικητής ΔΙΠΥΝ Ευρυτανίας, Στ. Φυσέκης.

«Ευχαριστώ για την τιμητική πλακέτα τον Διοικητή της ΔΙΠΥΝ Ευρυτανίας. Τον γνώρισα πριν από χρόνια, του υποσχέθηκα κάτι και κατάφερα να το φέρω εις πέρας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι ώστε να βοηθήσουμε τόσο την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρπενησίου όσο και την Ευρυτανία. Η ομογένεια βρίσκεται κοντά στην Ελλάδα. Όλα γίνονται με θέληση, κατανόηση και τεράστια προσπάθεια. Το αυτοκίνητο που παραδώσαμε είναι άψογο και το έχει ήδη αναλάβει η Π.Υ. Καρπενησίου για τις ανάγκες της», σημείωσε με τη σειρά του ο κ. Αναστάσης.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ