1 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Οι Προυσιώτες ανέλαβαν εθελοντικά τον καθαρισμό και τη διάνοιξη μονοπατιών στο χωριό, στο πλαίσιο της δράσης “Let’s do it Greece” (ΦΩΤΟ)

Στο “Let’s do it Greece” συμμετείχε και και ο Σύλλογος Απανταχού Προυσιωτών

Με τα παιδιά στην πρώτη γραμμή, το Καρπενήσι συμμετείχε στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας “Let’s do it Greece”, την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, με τη διοργάνωση καθαρισμού στο περιαστικό δασύλλιο του Λόφου Αγίου Δημητρίου (δείτε βίντεο).

Ωστόσο, στο “Let’s do it Greece” συμμετείχε και ο Σύλλογος Απανταχού Προυσιωτών, που οργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία καθαρισμούς κοινόχρηστων χώρων τη διάνοιξη μονοπατιών, το περασμένο Σάββατο, 13 Απριλίου 2024.

«Ο Σύλλογός μας συμμετείχε με επιτυχία στην Πανελλαδική εκστρατεία “Let’s do it Greece” το Σάββατο 13 Απριλίου 2024. Δημιουργήθηκαν δύο εθελοντικές ομάδες: Η πρώτη ανέλαβε τον καθαρισμό δρόμων από απορρίμματα και η δεύτερη τη διάνοιξη του παλιού μονοπατιού από την τοποθεσία Σταυρός (ράχη) Ανδράνοβας προς το χωριό μας, μέσω του παλιού οικισμού “Παλιοχώρι”», αναφέρουν οι Προυσιώτες, που έδωσαν το καλό παράδειγμα καλλωπίζοντας το χωριό τους.

«Το μεσημέρι μαζευτήκαμε όλοι μαζί κατάκοποι αλλά ευδιάθετοι, φάγαμε, ήπιαμε, αστειευτήκαμε μεταξύ μας και δώσαμε ραντεβού για την επόμενη εθελοντική μας δράση, αναμένοντας την συμμετοχή και άλλων χωριανών και φίλων», σημειώνει, τέλος, ο Σύλλογος Απανταχού Προυσιωτών.

Η πρώτη ομάδα
Η δεύτερη ομάδα
Ανάπαυση και φαγοπότι στην πλατεία Προυσού, μετά την εθελοντική δράση
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ