25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Οι πρώτοι αγώνες στίβου στο νέο ταρτάν του Γυμνασίου Καρπενησίου (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Σε πλήρη χρήση οι νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στο σχολικό συγκρότημα του 1ου Γυμνασίου-ΓΕΛ Καρπενησίου.

από την έντυπη έκδοση

Στους δημότες της πόλης του Καρπενησίου παραδόθηκαν, εδώ και λίγες εβδομάδες, οι νέες, αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις στο σχολικό συγκρότημα του 1ου Γυμνασίου-ΓΕΛ. Μετά τα γήπεδα μπάσκετ και τένις που έχουν δοθεί ήδη σε χρήση, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του νέου χλοοτάπητα 4ης γενιάς και του ταρτάν στίβου, που φιλοξένησε και την πρώτη αθλητική διοργάνωση.

ΒΙΝΤΕΟ

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδω΄ν- Πολύαθλα, με τη συμμετοχή αθλητών-τριών σωματείων στίβου και μαθητών-τριών δημοτικών σχολείων και γυμνασίων του Καρπενησίου. Τα παιδιά συμμετείχαν σε μια σειρά από αγωνίσματα, όπως αποστάσεις 60μ., 1200μ., 60μ. με εμπόδια, 2000 μ. βάδην, άλματα (ύψος και μήκος) και ρίψει (σφαιροβολία και μπαλάκι). Τη διοργάνωση είχαν αναλάβει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ΑΠΣ «Καρπενήσι 2002» και τη συνδρομή της ΠΕ Ευρυτανίας, του ΟΠΑΣΤΕ και του Δήμου Καρπενησίου. Παρακολούθησαν τους αγώνες και απένειμαν μετάλλια στους νικητές, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Άρης Τασιός, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γιάννης Σβερώνης, ο πρωταθλητής χιονοδρομίας, αθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου, Γιάννης Αντωνίου, και εκ μέρους του ΑΠΣ «Καρπενήσι 2002» η προπονήτρια, Βάσω Σιούτα, και ο πρόεδρος, Δημήτρης Αντωνίου.

«Ηταν μια γιορτή για την πόλη του Καρπενησίου, η πρώτη διοργάνωση στο καινούριο γήπεδο και πιστεύω ότι κάθε χρόνο θα πραγματοποιούμε εδώ αγώνες», δήλωσε ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς & Εύβοιας, Ντίνος Μπουλούκος, χαρακτηρίζοντας σημαντικές τόσο για την πόλη όσον και για τον κλασικό αθλητισμό της περιοχής, αντίστοιχες πρωτοβουλίες. Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, πρόσθεσε, θα είναι πάντα σύμμαχος σε τέτοιες διοργανώσεις. Αναφέρθηκε, τέλος, στην επικείμενη τοποθέτηση νέου ταρτάν και στο Δημοτικό Στάδιο και ευχαρίστησε για τη συνεργασία την ΠΕ Ευρυτανίας και τον Δήμο Καρπενησίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Επιβεβαίωση της αγαστής συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ χαρακτήρισε τη διοργάνωση ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, μια συνεργασία που, όπως είπε, έχει αναδείξει το Καρπενήσι ως κορυφαίο αθλητικό προορισμό, αφενός μέσω της προετοιμασίας αθλητών και αφετέρου μέσω της διοργάνωσης στιβικών event. «Βρισκόμαστε, πραγματικά, σε ένα στολίδι, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Καρπενησίου. Ανυπομονούμε να διοργανώσουμε και άλλους αγώνες το επόμενο χρονικό διάστημα», κατέληξε ο κ. Τασιός.

Για μια γιορτή του αθλητισμού, που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά και στους γονείς να γνωρίσουν από κοντά τις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις και να διαπιστώσουν ότι ο Δήμος Καρπενησίου και η Περιφέρεια είναι εδώ και τους στηρίζουν με όποιον τρόπο μπορούν, μίλησε και ο αντιδήμαρχος κ. Σβερώνης και προανήγγειλε την ολοκλήρωση των εργασιών τοποθέτησης νέου ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο, «εγκαταστάσεις που θα προσφέρουν σε όλους μας έναν ακόμα χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας μέσα στην πόλη, στη καρδιά του Καρπενησίου».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ