25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Οι τιμές στο Βελούχι. Πόσο κοστίζουν οι ημερήσιες κάρτες και οι ενοικιάσεις εξοπλισμού σκι-σνόουμπορντ – Για ποιους ισχύουν εκπτώσεις

Η τιμολογιακή πολιτική της σεζόν 2022-'23 στο Χ/Κ Καρπενησίου

Τα… πολυπόθητα χιόνια ήρθαν, έστω και με καθυστέρηση, και επέτρεψαν στη διαχειρίστρια εταιρεία να θέσει σε λειτουργία για το κοινό το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου. Το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιανουαρίου ήταν το πρώτο με το Βελούχι σε πλήρη λειτουργία, ενώ το βουνό επισκέφθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι, από το Καρπενήσι, τη Λαμία, την Αθήνα και πολλές ακόμα περιοχές.

Πάρτι με σύμμαχο τον καιρό θα διοργανωθεί το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου. Στα decks θα βρίσκονται οι: Raise, Fotinos και Dexx.

Η τιμολογιακή πολιτική

Σύμφωνα με τις νέες τιμές για τη σεζόν 2022-2023 που ανακοίνωσε η διαχειρίστρια εταιρεία του Χιονοδρομικού Κέντρου Καρπενησίου, η ημερήσια κάρτα κοστίζει 22 ευρώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, ενώ τις καθημερινές η τιμή διαμορφώνεται στα 12 ευρώ. Για τρεις αναβατήρες (ταινιοδιάδρομος, Τάκης Φλέγκας, Θησέας) το κόστος είναι 15 ευρώ (10 ευρώ τις καθημερινές), ενώ η χρήση του ταινιοδιαδρόμου και του καρουζέλ εκμάθησης (+ αναβ. Τάκης Φλέγκας) κοστίζει 6 ευρώ. Το μειωμένο εισιτήριο για φοιτητές και μαθητές ανέρχεται στα 15 ευρώ τα Σαββατοκύριακα και στα 10 ευρώ τις καθημερινές, ενώ η ημερήσια κάρτα για ΑμεΑ (αναπηρία άνω των 80%) είναι δωρεάν. Μία βόλτα με τον αναβατήρα Τάκη Φλέγκα (για μία διαδρομή πήγαινε-έλα) έχει κόστος 5 ευρώ, ενώ μία ημερήσια οικογενειακή κάρτα (από τρία άτομα και πάνω) κοστίζει 50 ευρώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες και 35 τις καθημερινές.

Όσον αφορά την ενοικίαση εξοπλισμού, τα σκι κοστίζουν 15 ευρώ/ημέρα και τα σνόουμπορντ 20 ευρώ, ενώ τα νέα μοντέλα (2023) σκι κοστολογούνται 20 ευρώ και, αντίστοιχα, τα σνόουμπορντ 25 ευρώ· ο εξοπλισμός ski pro 2023 διατίθεται προς 40 ευρώ/ημέρα. Η ενοικίαση έλκηθρου κοστίζει 10 ευρώ ανά ώρα χρήσης.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ