20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην Ευρυτανία – Τσίπρας: “Τα ψηφοδέλτια εκφράζουν την ανανέωση και την αμφίπλευρη διεύρυνση”

Τις λίστες με όλους τους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ανακοινώθηκαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τα ονόματα των υποψηφίων που θα βρίσκονται στα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Πέραν του ψηφοδελτίου Επικρατείας, εκκρεμεί η ανακοίνωση ακόμα περίπου 40 ονομάτων, κάτι που αναμένεται να γίνει προσεχώς.

Στην Ευρυτανία επιβεβαιώθηκαν τα δημοσιεύματα της εφημερίδας και ανακοινώθηκαν επισήμως τα τρία ονόματα που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό. Υποψήφιοι βουλευτές Ευρυτανίας του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκαν η Μαρία Βεντούρη, εκπαιδευτικός, ο Νίκος Λαθύρης, απόστρατος ανώτατος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, και ο Μωυσής Μπερμπερής, πολιτικός μηχανικός.

Πριν τέσσερα χρόνια, στις εκλογές του 2019, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είχε αναδειχθεί δεύτερο κόμμα στη μονοεδρική της Ευρυτανίας, λαμβάνοντας ποσοστό 29,54% και συνολικά 4.212 ψήφους, έναντι 48,87% και 6.969 ψήφων της Νέας Δημοκρατίας, που ανέδειξε και τον νυν βουλευτή.

«Τα ψηφοδέλτια αποτυπώνουν την αμφίπλευρη διεύρυνση που αποτελεί στρατηγική μας επιλογή, εκφράζουν την ανανέωση, αποτελούνται από άνδρες και γυναίκες που έχουν επιλεγεί με βάση την πολιτική τους συγκρότηση, τις προοδευτικές τους θέσεις, τη διαδρομή και την καταξίωσή τους ο καθένας και καθεμιά στον τομέα του, στην εργασία, στην επιστήμη, τον πολιτισμό, τους κοινωνικούς αγώνες και την προστιθέμενη αξία που μπορούν να προσδώσουν στη συλλογική μας προσπάθεια», ανέφερε πρόσφατα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο ίδιος, εξάλλου, τόνισε πως βρισκόμαστε μπροστά στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων πολλών χρόνων, η οποία θα κριθεί από αυτούς που θα πάνε να ψηφίσουν, από το αν θα περιοριστεί η αποχή -κυρίως των νέων ανθρώπων- κι από την επιλογή που θα κάνουν οι αναποφάσιστοι.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ