28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Οι Onirama ξεσήκωσαν το Καρπενήσι. Όσα έγιναν στη συναυλία του καλοκαιριού στην πλατεία, παραμονή Δεκαπενταύγουστου [ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ]

Οι Onirama τραγούδησαν στην κατάμεστη κεντρική πλατεία Καρπενησίου, στο πλαίσιο των Γιορτών Δάσους 2022.

Με τη συναυλία των Onirama κορυφώθηκαν οι Γιορτές Δάσους 2022, οι εκδηλώσεις-θεσμός κάθε καλοκαίρι σε Καρπενήσι και χωριά. Παραμονή Δεκαπενταύγουστου (14/8), το γνωστό συγκρότημα εμφανίστηκε ζωντανά στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου, που από νωρίς είχε γεμίσει με κόσμο.

ΒΙΝΤΕΟ

Ο frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης, ξεσήκωσε το νεανικό κοινό ερμηνεύοντας μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια της μπάντας, όπως Κλείσε Τα Μάτια, Αχ Να Σε Ξέχναγα, Δύσκολος Καιρός Για Πρίγκιπες, Πού Ήσουν Χθες κ.α., καθώς και αγαπημένα ελληνικά ποπ κομμάτια. Οι Onirama επέστρεψαν στο Καρπενήσι μια δεκαετία μετά την τελευταία τους συναυλία (το 2012), ενώ στη σύνθεσή τους είχαν χθες και τον «δικό μας» Κων/νο Σαπούνη, μουσικό από το Καρπενήσι.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, ευχαρίστησε όλους όσοι συμβάλλουν στη διεξαγωγή των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου και της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ και μίλησε για το πνεύμα αγαστής συνεργασίας που χαρακτηρίζει την προσπάθεια. «Στους ρυθμούς των Ονιράμα χορέψαμε απόψε σε μια άκρως καλοκαιρινή και ξεσηκωτική συναυλία! Ο frontman Θοδωρής Μαραντίνης με την μπάντα του, ανάμεσά τους και ο δικός μας μουσικός Κωνσταντίνος Σαπούνης, έδωσαν τον παλμό με αγαπημένες παλιές και νέες τους επιτυχίες αλλά και με δημοφιλή τραγούδια γνωστών καλλιτεχνών. Πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας διασκέδασε με τους μοναδικούς Ονιράμα!», αναφέρει για τη συναυλία ο Δήμος Καρπενησίου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ