28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Μαρία Κυρίδου – Χριστίνα Μπούρμπου: «Ακόμη δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε»

Οι Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου ήταν συγκλονιστικές στην πρώτη ημιτελική σειρά και προκρίθηκαν με απίστευτο τρόπο στον τελικό της δικώπου, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οι Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου  έκαναν μάλιστα και παγκόσμιο ρεκόρ με 6:48.70, το οποίο όμως κατέρριψαν λίγα λεπτά αργότερα οι πρώτες της δεύτερης ημιτελικής σειράς Γκρέις Πρέντεργγκαστ και Κέρι Γκόουλερ από τη Νέα Ζηλανδια, με 6:47.41.

«Ακόμη δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε! Όσο βλέπαμε ότι πλησιάζουμε τις βάρκες που προπορεύονταν, τόσο βγάζαμε ενέργεια,» δήλωσαν οι Μαρίδα Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου στη Μεικτή Ζώνη.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες θα αγωνιστούν στον τελικό της δικώπου τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/7) στις 3:30 ώρα Ελλάδας, με στόχο το βάθρο, το δεύτερο Ολυμπιακό μετάλλιο στην Ιστορία της ελληνικής γυναικείας κωπηλασίας, μετά από αυτό των Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών το 2012 στο Λονδίνο.

Θυμηθείτε την ανεπανάληπτη κούρσα τους:

To άρθρο Ολυμπιακοί Αγώνες, Μαρία Κυρίδου – Χριστίνα Μπούρμπου: «Ακόμη δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ