28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ολυμπιακός: «Ο Κώστας Μανωλάς πάει στους Πειραιώτες τον Ιανουάριο» σύμφωνα με τους Ιταλούς

Το… σίριαλ της επιστροφής του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό «φουντώνει» ξανά όπως φαίνεται ενόψει της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου με τους Ιταλούς να επαναφέρουν το θέμα στην επικαιρότητα. 

«Ο Μανωλάς έτοιμος να φύγει στα μέσα της σεζόν, πλησιάζει η επιστροφή στον Ολυμπιακό». Χαρακτηριστική αναφορά των ιταλικών ΜΜΕ για το συνεχιζόμενο «σίριαλ» με πρωταγωνιστή τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό της Νάπολι.

Ανάμεσά τους και η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport», η οποία σημειώνει ότι «…τον Ιανουάριο μπορεί να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό», μετά την προσπάθεια που έγινε χωρίς επιτυχία το καλοκαίρι.

«Οι επαφές δεν διακόπηκαν ποτέ μεταξύ της διοίκησης, αλλά ο ελληνικός σύλλογος πρέπει να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του (προέδρου) Ντε Λαουρέντις». Αύριο (04/12), όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο προπονητής που τον είχε και στη Ρόμα, θα προτιμήσει τον Ζουάν Ζεσούς στη θέση του τραυματία Κουλιμπαλί, όμως «…η αίσθηση είναι ότι αν δεν έρθει αντικαταστάτης από την αγορά, είναι απίθανο να φύγει ο Μανωλάς».

To άρθρο Ολυμπιακός: «Ο Κώστας Μανωλάς πάει στους Πειραιώτες τον Ιανουάριο» σύμφωνα με τους Ιταλούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ