18 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι των απουσιών

Αρκετές «δυνατές» απουσίες περισσότερο από πλευράς Παναθηναϊκού θα έχει το ελληνικό classic το ντέρμπι των «αιωνίων» το βράδυ της Κυριακής (3/10 20:30) στο Καραϊσκάκη. Από πλευράς γηπεδούχων θα απουσιάσει ο Εμβιλά που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ θα απουσιάσει και ο Χένρι Ονιεκούρου. Ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεση του το νέο μεταγραφικό απόκτημα τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Από πλευράς Παναθηναϊκού αρκετές απουσίες «πονοκεφαλιάζουν» τον προπονητή των «πράσινων» Ιβάν Γιοβάνοβιτς που δεν θα έχει στη διάθεση του τους: Κώτσιρα, Διούδη, Ιωαννίδη που ταλαιπωρούνται από ίωση αλλά και τον τραυματία Βέλεθ. Αντίθετα, στην αποστολή των «πρασίνων» συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Μαουρίσιο, ο οποίος ξεπέρασε τις μυϊκές ενοχλήσεις των προηγούμενων ημερών.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τους «πράσινους» στο Γ. Καραϊσκάκης:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ροντρίγκες, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδη, Σάντσες, Σάρλια, Ρόμπι, Πούγγουρα, Αλεξανδρόπουλο, Χατζηγιοβάνη, Λούντκβιστ, Πέρεθ, Μπουζούκη, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπαγκοτό, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Μακέντα και Καρλίτος.

Σχετικές ειδήσεις: Ολυμπιακός: Χωρίς Εμβιλά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στην αποστολή ο Ροντρίγκες

Παναθηναϊκός: Χωρίς Κώτσιρα, Διούδη, Ιωαννίδη και Βέλεθ κόντρα στον Ολυμπιακό – Μέσα ο Μαουρίσιο

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ