29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Η ικανοποίηση του Πέδρο Μαρτίνς μετά το ντέρμπι του Φαλήρου

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την έβδομη αγωνιστική της Superleague, με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι η ομάδα του κρατάει το πρώτο ημίχρονο, όπου οι Πειραιώτες κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο κι έβαλαν γερές βάσεις νίκης, μετά τα δύο γκολ που πέτυχαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Μια σημαντική νίκη, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είχαμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερα γκολ. Είχαμε ευκαιρίες. Στο α’ μέρος είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε όπως είναι λογικό στο δεύτερο, χωρίς όμως να μας απειλήσει ουσιαστικά. Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο».

Για τον Αγκιμπού Καμαρά και τον Μασούρα: «Ο Γιώργος πέρασε έναν τραυματισμό που του διέκοψε την εξαιρετική κατάσταση. Τώρα βρίσκει πάλι τον καταπληκτικό εαυτό του. Ο Αγκιμπού είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα».

«Σημασία έχει ότι παίζει ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ και όχι ο Μαρτίνς με τον Λουτσέσκου. Εμείς θέλουμε πάντα να κερδίζουμε», ολοκλήρωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

To άρθρο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Η ικανοποίηση του Πέδρο Μαρτίνς μετά το ντέρμπι του Φαλήρου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ