19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ολυμπιακός: Συμφωνία με Μπουχαλάκη, κοντά με Χολέμπας, «φουλάρει» για Τικίνιο

Σε συμφωνία με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη για επέκταση της συνεργασίας τους έχει φτάσει ο Ολυμπιακός, που είναι κοντά στο να δώσει τα χέρια και με τον Χοσέ Χολέμπας και τις σχετικές ανακοινώσεις να γίνονται μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται για την υπέρβαση με Τικίνιο.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας και πλέον στόχος είναι η επανάληψη του περσινού νταμπλ με την κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδας το επόμενο Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά παράλληλα οι εξελίξεις σε θέματα ανανεώσεων και μετεγγραφικών «τρέχουν» ήδη ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως τα έχουν βρει σε όλα με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη ώστε να συνεχίζουν μαζί ως το 2024, με τις απολαβές του διεθνούς χαφ να ανεβαίνουν σημαντικά μετά τη σχετική συμφωνία, που αναμένεται να ανακοινωθεί μετά τον τελικό. Παράλληλα σε πολύ καλό δρόμο είναι οι επαφές και με τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος παρ’ ότι έχει συμπληρώσει τα 36 του χρόνια έδωσε λύσεις σε μία πολύ δύσκολη χρονιά, που οι Πειραιώτες «ταλαιπωρήθηκαν» πολύ στην θέση του αριστερού μπακ και κέρδισε με το… σπαθί του την ανανέωση για ακόμα έναν χρόνο.

Από εκεί και πέρα στα μετεγγραφικά, φαίνεται πως στον Πειραιά είναι αποφασισμένοι να ικανοποιήσουν την εισήγηση του Μαρτίνς για την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού, Τικίνιο. Σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», έχει γίνει μία πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος συνεργάζεται με τον Ντέκο (παλαίμαχο άσο της Μπαρτσελόνα και νυν μάνατζερ) που είχε φέρει τον Ιανουάριο τον Ρέαμπτσιουκ στους Πειραιώτες. Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να εξαντλήσει τα περιθώρια και δεν αποκλείεται να δοθεί στον παίκτη συμβόλαιο αντίστοιχο με αυτό του Ελ Αραμπί σε επίπεδο απολαβών. 

 

To άρθρο Ολυμπιακός: Συμφωνία με Μπουχαλάκη, κοντά με Χολέμπας, «φουλάρει» για Τικίνιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ