20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ομοσπονδία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης: Πόνταραν 817 εκατ. ευρώ σε μπουκμέικερ

Οι κάτοικοι της Ομοσπονδίας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης (FBiH), η οποία είναι μία από τις δύο οντότητες της χώρας, ξόδεψαν σχεδόν 1,6 δισεκατομμύρια KM (817 εκατομμύρια ευρώ) σε στοιχήματα πέρυσι, σύμφωνα με τη Φορολογική Διοίκηση αυτής της οντότητας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, η οποία δεν περιλαμβάνει την άλλη οντότητα, Republika Srpska.

Σύμφωνα με τα αρχεία της Φορολογικής Διοίκησης αυτής της οντότητας (FBiH), οι διοργανωτές τυχερών παιχνιδιών με στοιχήματα, το 2021 πέτυχαν συνολικό κύκλο εργασιών 1,59 δισεκατομμυρίων μάρκων, που είναι 18% περισσότερος από ό,τι πριν από ένα χρόνο, αναφέρει η πύλη Biznisinfo.ba.

Με βάση τα στοιχεία ανά καντόνια, οι πολίτες του καντονιού της Τούζλα στοιχηματίζουν τα περισσότερα, ακολουθούμενο από το καντόνι Ερζεγοβίνης-Νερέτβα και το καντόνι του Σεράγεβο, αναφέρει το Tanjug.

Το συνολικό ταμείο των καταβληθέντων κερδών για τους συμμετέχοντες σε τυχερά παιχνίδια με στοιχήματα, ανήλθε πέρυσι σε 1,39 δισεκατομμύρια KM (713,7 εκατομμύρια ευρώ), ποσοστό 17% περισσότερο από το ποσό που καταβλήθηκε το 2020, σύμφωνα με τη Φορολογική Διοίκηση της FBiH.

Επιμέλεια: Γιελένα Τσβιέτκοβιτς

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ