28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ορεινό τρέξιμο / Πρώτη στο Μέτσοβο η Ευρυτάνισσα Ζωή Σταμούλη

Η Ζωή Σταμούλη (Dynafit), που τον τελευταίο χρόνο ζει και προπονείται στο Καρπενήσι (απ’ όπου και κατάγεται) έτρεξε σε ορεινούς αγώνες στο Μέτσοβο, με την ονομασία Ursa Trail 2021.

Η διοργάνωση έγινε υπό ειδικές συνθήκες λόγω της πανδημίας και το πρόγραμμα περιλάμβανε τρεις αγώνες, με συγκεκριμένο αριθμό αθλητών ανά διαδρομή. Η 24χρονη έτρεξε στον αγώνα των 21χλμ και τερμάτισε στην 1η θέση με χρόνο 2:24:34, παρέα με τη συναθλήτριά της Κων/να Μποσκοπούλου· τρίτη ήταν η Δ. Χαιροπούλου. Στην ίδια διαδρομή συμμετείχαν 47 γυναίκες.

«Επιτέλους μετά από σχεδόν ένα χρόνο έτρεξα ξανά αγώνα, έναν από τους αγαπημένους μου αγώνες, τον Ursa trail 21km! Ήταν ένας αγώνας που μπόρεσα να δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι, καθώς τρέχω αυτή την διαδρομή εδώ και τρία χρόνια!», έγραψε η 24χρονη στα κοινωνικά δίκτυα.

Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχε και ο Θανάσης Τζαβαλής (Εσπερος Λαμίας), δρομέας ευρυτανικής καταγωγής. Έτρεξε στα 21χλμ και κατετάγη στη 40η θέση, σε σύνολο 289 αθλητών-τριών. «Επιστροφή στους αγώνες βουνού και στο όμορφο Μέτσοβο μετά από δυο χρόνια. Ένας άνετος αγώνας που θα μπορούσε να μου βγει πολύ καλύτερα αν τον έπαιρνα λίγο πιο σοβαρά (…)», έγραψε για την εμπειρία του.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ