4 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ορεινό τρέξιμο / Σταμούλη και Ελευθερίου πρωταγωνίστησαν στην Ύδρα – Θέσεις στο βάθρο στον μαραθώνιο του Hydra’s Trail Event

Με μεγάλη επιτυχία και εκατοντάδες συμμετοχές πραγματοποιήθηκε η ετήσια αθλητική διοργάνωση ορεινού τρεξίματος στην Ύδρα, το διήμερο 13-14 Απριλίου 2024

Στα μονοπάτια και στα καλντερίμια της Ύδρας, με θέα τον Σαρωνικό και το Αιγαίο, έτρεξαν εκατοντάδες αθλητές/τριες το Σαββατοκύριακο 13-14/4. Το Hydra’s Trail Event περιλάμβανε πέντε αγώνες και συγκέντρωσε δρομείς όλων των ηλικιών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από το αγωνιστικό διήμερο στην πανέμορφη Ύδρα δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι δρομείς από την Ευρυτανία, σταθερά μεταξύ των πρωταγωνιστών/τριών σε κάθε σημαντική διοργάνωση trail running.

Στον αγώνα Hydra’s Trail Marathon, μια διαδρομή 38,5 χλμ σε ορεινά μονοπάτια με θέα προς τη θάλασσα, η Ζωή Σταμούλη (Puma) τερμάτισε στη 2η θέση στην κατηγορία γυναικών με χρόνο 5:01:52, ενώ στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε και ο Δημήτρης Ελευθερίου (Dynafit), που σημείωσε επίδοση 4:12:00.

Τέλος, ο Πάνος Γενιτσαρόπουλος έτρεξε στη διαδρομή Rock Race των 18χλμ και με χρόνο 02:32:22 κατετάγη στην 23η θέση ανάμεσα σε 122 δρομείς.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ