23 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας βράβευσε τον αθλητή Γιώργο Σταμούλη. Συστράτευση για το Karpenisi night run (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, ο 23χρονος δρομέας Γιώργος Σταμούλης, βρέθηκε στο Καρπενήσι και βραβεύθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ευρυτανίας, Άρη Τασιό. Στα 3.000 μέτρα στιπλ, ο Σταμούλης κατάφερε να βρεθεί στην 3η θέση και να ανέβει στο βάθρο των νικητών με επίδοση με 9:00.39. Θα είναι, εξάλλου, πρεσβευτής του Night Run Karpenisi στις 16/7/22.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη βράβευσή μου και είμαι εδώ για να υποστηρίξω τον αγώνα Sterea Run στο Καρπενήσι, που θα γίνει στις 16 Ιουλίου και σας περιμένουμε σε αυτή την όμορφη διοργάνωση, στο πολύ όμορφο Καρπενήσι. Από εκεί και πέρα όλα πηγαίνουν καλά. Η αγωνιστική περίοδος σιγά σιγά τελειώνει, οι επιτυχίες έχουν έρθει και έχουμε πετύχει τους πιο βασικούς μας στόχους και τώρα προσδοκούμε το ακόμα καλύτερο, που ελπίζουμε να έρθει (…)», δή΄λωσε στην εφημερίδα ο πρωταθλητής μας.

Με τη σειρά του, ο αντιπεριφερειάρχης ανέφερε τα εξής: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε εδώ στην Περιφέρεια τον Γιώργο Σταμούλη, έναν Ευρυτάνα, έναν Στερεοελλαδίτη ο οποίος είναι και ο πρεσβευτής μας για τον αγώνα που κάνουμε εδώ στο Καρπενήσι, το night run στο πλαίσιο του Sterea run, όπως έχουμε κάνει σε κάθε περιφερειακή ενότητα. Και η Στερεά Ελλάδα και η Ευρυτανία μπαίνουμε δυνατά στα δρομικά δρώμενα με αρκετούς αγώνες και στην περιοχή μας αλλά και σε όλη την Στερεά».

Βίντεο με δηλώσεις

«Δίνουμε μεγάλη βάση στον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 16 Ιουλίου, γι’ αυτό και τα παιδιά όλα που έχουν σημαντικές επιτυχίες στον αθλητισμό, όπως και ο Γιώργος Σταμούλης και κατάγονται από την Στερεά τα καλούμε να έρθουν στον αγώνα και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια», πρόσθεσε ο Άρης Τασιός και αναφέρθηκε στον αγώνα ορεινού τρεξίματος που έγινε στη Δομνίστα, στον Ευρυτάνειο Δρόμο που θα γίνει στο Κρίκελλο και στο Karpenisi Trail Run τον Οκτώβριο στο Μεγ. Χωριό. «Νομίζω ότι η περιοχή μας πραγματικά αξίζει να είναι πρωταγωνίστρια σε τέτοιες διοργανώσεις, διότι η φύση και το περιβάλλον κυριαρχούν και νομίζω ότι είναι κάτι που μένει ιδιαίτερα και στις αναμνήσεις όλων των συμμετεχόντων. Καλή επιτυχία λοιπόν και στον Γιώργο στα επόμενα βήματα αλλά και στις προσπάθειες που κάνουμε όσον αφορά τα δρομικά δρώμενα στη Στερεά και στην Ευρυτανία», κατέληξε ο αντιπ/ρχης.

Ο αγώνας της 16ης Ιουλίου στο Καρπενήσι

Στο πλαίσιο του Night Run Karpenisi, το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022, θα γίνουν τρεις αγώνες, όπως περιγράφονται παρακάτω:

Αγώνας 10.000 μέτρων – Ώρα εκκίνησης: 20.00 μ.μ. 

Η εκκίνηση του αγώνα δίνεται στην αψίδα που θα είναι στημένη στην πλατεία Μάρκου Μπότσαρη (κεντρική πλατεία), στο κέντρο της πόλεως. Η συνέχεια γίνεται σε κεντρικούς δρόμους με κατεύθυνση το Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου, με επιστροφή και τερματισμό την πλατεία.

Αγώνας Δρόμου 5.000 μέτρων – Ώρα εκκίνησης: 20:00 μ.μ.

Η εκκίνηση και αυτού του αγώνα δίνεται στην αψίδα που θα είναι στημένη στην πλατεία Μάρκου Μπότσαρη, στο κέντρο του Καρπενησίου. Η συνέχεια γίνεται σε κεντρικούς δρόμους, με τερματισμό την πλατεία.

Αγώνας Δρόμου 1.000 μέτρων για παιδιά Δημοτικού & Γυμνασίου και ΑμεΑ με τους συνοδούς τους  – Ώρα εκκίνησης: 19:30 μ.μ.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι στην κεντρική πλατεία.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν έως την Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022. Η εγγραφή γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sterearun.gr. Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα 10χλμ είναι 12 ευρώ ανά άτομο και στον αγώνα 5χλμ είναι 7 ευρώ ανά άτομο. Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα δρόμου για παιδιά Δημοτικού-Γυμνασίου και ΑμεΑ με τους συνοδούς τους  είναι δωρεάν. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα απονεμηθεί μετάλλιο.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ