19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Αντριάνο έλειπε δύο μέρες για να δει Μουντιάλ και τον χωρίζει η γυναίκα του μετά από γάμο 24 ημερών

Ο πρώην σταρ της Βραζιλίας Αντριάνο φέρεται να χώρισε από τη σύζυγό του Micaela Mesquita μετά από γάμο μόλις 24 ημερών επειδή «εξαφανίστηκε για δύο ημέρες για να παρακολουθήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ο 40χρονος, ο οποίος λέγεται ότι είχε καταβάλει 13.000 λίρες σε 18 ιερόδουλες για να αντιμετωπίσει την απογοήτευση από την αποτυχημένη μεταγραφή του στη γαλλική Χάβρη το 2015, παντρεύτηκε τον περασμένο μήνα.

Το ζευγάρι αρχικά σχεδίαζε να παντρευτεί στις 30 Νοεμβρίου, αλλά αποφάσισε να προχωρήσει τον γάμο και μοιράστηκε φωτογραφίες του να υπογράφουν επίσημα έγγραφα στο Instagram.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι χώρισε μετά από μια διαμάχη για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Σύμφωνα με αναφορές, η Mesquita και ο Adriano μάλωναν για το πού βρισκόταν εκείνη την περίοδο και χώρισαν ως αποτέλεσμα της διαμάχης τους.

Η Mesquita διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της στο Instagram με τον Adriano – λίγες εβδομάδες αφότου παντρεύτηκε τον 40χρονο.
Το ζευγάρι ακύρωσε επίσης μια προκαθορισμένη γιορτή με την οικογένεια και τους φίλους τους το Σαββατοκύριακο μετά τον σοκαριστικό χωρισμό τους.

Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει ακόμα ελπίδα για το ζευγάρι, καθώς έχουν ιστορικό χωρισμού και επανασύνδεσης. Έχουν χωρίσει και έχουν ξαναβρεθεί πέντε φορές στο παρελθόν.

Ο Adriano αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο το 2016, μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Πέρασε αρκετά χρόνια στην Ίντερ και κέρδισε τέσσερις τίτλους Serie A. Με την εθνική Βραζιλίας σημείωσε επίσης 27 γκολ σε 48 παιχνίδια.

Ένα από τα πιο διάσημα γκολ του ήρθε στον τελικό του Κόπα Αμέρικα το 2004 εναντίον της Αργεντινής – τον οποίο η Βραζιλία κέρδισε με 4-2 στα πέναλτι.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ