19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο αριστοτέχνης μάγος Νικ Κεσίδης στο Φεστιβάλ Μαγείας της Μελβούρνης

Ο ελληνικής καταγωγής αναγνωρισμένος μάγος, Νικ Κεσίδης, βρίσκεται μεταξύ των καλλιτεχνών που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά του Φεστιβάλ Μαγείας της Μελβούρνης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου.

Γνωστός για τη σαγηνευτική σκηνική του παρουσία και τις εκπληκτικές ψευδαισθήσεις που κυριολεκτικά μπλοκάρουν το μυαλό του θεατή, ο Κεσίδης έχει καθιερωθεί ως ένας αριστοτέχνης μάγος, που κυριολεκτικά καθηλώνει το κοινό σε όλο τον κόσμο.

Ενώνοντας τις δυνάμεις του με άλλους παγκόσμιας κλάσης μάγους της Μελβούρνης, όπως οι Simon Coronel, Dom Chambers, Lawrence Leung και Dr. Vyom Sharma, ο Κεσίδης θα παρουσιάσει τα κόλπα του στο “Headliners of Magic”, ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του 16ου ετήσιου Φεστιβάλ Μαγείας της Μελβούρνης.

Στη διάρκεια του Φεστιβάλ θα παρουσιαστούν περισσότερες από 250 παραστάσεις σε διάφορους χώρους σε όλη τη Μελβούρνη, όπως το Laneway Theatre, το Butterfly Club, το MC Showroom και το Arrow on Swanston Hub.

Οι παραστάσεις περιλαμβάνουν από ταχυδακτυλουργικά κόλπα μέχρι ανάγνωση του νου και μεγάλες ψευδαισθήσεις, ένα ποικίλο πρόγραμμα που απευθύνεται στους λάτρεις της μαγείας όλων των επιπέδων.

Πηγή: Νέος Κόσμος

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ