25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έγινε talk of the town για έναν πολύ γλυκό λόγο (video)

Δεν δίστασε να μπει στον κάδο των σκουπιδιών, να ψάξει με τα χέρια του, να απομακρύνει σκουπίδια για να βρει ένα κουταβάκι και να το σώσει. Πως να είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος talk of the town;

Για εμβόλιο είχε πάει στην Αργαλαστή του Πηλίου ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και αφού το έκανε ήρθε αντιμέτωπος με μια έκπληξη.

Επιστρέφοντας σπίτι με τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου, είδαν αδέσποτα σκυλιά και αποφάσισαν να τα ταΐσουν. Εκεί κοντά υπήρχε κι ένας κάδος. Ενώ τάιζαν τα σκυλιά, η Λίνα Πρίντζου άκουσε ένα αδύναμο κλάμα. Μέσα από τον κάδο…

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν το σκέφτηκε πολύ: πήδηξε στον κάδο και άρχισε να απομακρύνει σκουπίδια με τα χέρια του μέχρι να βγεί το κουταβάκι που κάποιος ασυνείδητος είχε πετάξει στα σκουπίδια.

Η Λίνα Πρίντζου κατέγραψε τα πάντα σε βίντεο και αυτό ανέβηκε στο Instagram για να υποκλιθούμε όλοι στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (εκτός από το αδιαμφησβήτητο ταλέντο του) και για την ανθρωπιά του!

«Έχω πραγματικούς λόγους να πιστεύω ότι ο εμβολιασμός σώζει ζωές… σε λίγες μέρες θα μιλήσω γιαυτό… Όμως εξαιτίας του εμβολιασμού μου και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκυλιών, η @linaprintzou άκουσε ένα μικρό κλάμα κι έγινε ένα μικρό θαύμα… Πως είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο , να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια…???????????», έγραψε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο instagram ανεβάζοντας το video της… διάσωσης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Charalampopoulos (@charalampopoulos_vasilis)

 

Το ίδιο βίντεο ανέβασε και η σύζυγος του, γράφοντας: «Λίγο έξω από την Αργαλαστή στο Πήλιο μετά τον εμβολιασμό του Βασίλη @charalampopoulos_vasilis ταΐζοντας τα αδέσποτα άκουσα ένα αδύναμο κλάμα μέσα από τον κάδο! Μας περίμενε μια ψυχή τρομοκρατημένη αλλά πανέμορφη και σίγουρα πολύ πολύ τυχερή! Μας έγλειφε τα χέρια ασταμάτητα… η ευγνωμοσύνη που μας έδειξε ήταν για μας η σωτηρία της ψυχής μας».

Το ζευγάρι έχει άλλα δυο σκυλιά. 

To άρθρο Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έγινε talk of the town για έναν πολύ γλυκό λόγο (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ