19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Γιάννης Αντωνίου επανήλθε από τραυματισμό στο μετακάρπιο και ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο του Κουρσεβέλ στη Γαλλία

Ετοιμοπόλεμος ο Αντωνίου για τον μεγαλύτερο στόχο της χιονοδρομικής σεζόν

Επανέρχεται σταδιακά μετά τον τραυματισμό του στο χέρι ο Γιάννης Αντωνίου. Ο πρωταθλητής χιονοδρομίας του ΕΟΣ Καρπενησίου χτύπησε κατά τη διάρκεια της 1ης προπόνησης μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα σε δύο μετακάρπια, οστά που βρίσκονται στην παλάμη του χεριού.

Μόλις 2 εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του, ο 28χρονος σκιέρ επέστρεψε στη δράση και πλέον ετοιμάζεται για τον μεγαλύτερο στόχο της φετινής αγωνιστικής σεζόν. Όπως έγραφαν τα Ευρυτανικά Νέα, που παρακολουθούν στενά την πορεία του Καρπενησιώτη χιονοδρόμου, ο Αντωνίου έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην τελική φάση των αγωνισμάτων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο Κουρσεβέλ-Μεριμπέλ της Γαλλίας, από τις 6 μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα δοκιμάσει την τύχη του απέναντι στην ελίτ του παγκοσμίου σκι, στο σπουδαιότερο ραντεβού των αλπικών αγωνισμάτων μετά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Αντωνίου έχει ήδη αγωνιστεί σε πέντε (5) Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ανδρών (2013 Schladming Αυστρία, 2015 Vail /Colorado ΗΠΑ, 2017 Saint Moritz Ελβετία, 2019 Are Σουηδία, 2021 Cortina D’Ampezzo Ιταλία) και σύντομα θα προσθέσει μια ακόμα συμμετοχή στο πλούσιο βιογραφικό του.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ