25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Γιώργος Λάγαρης, νέος πρόεδρος στον Σύλλογο Καρπενησιωτών Αθήνας – Παραιτήθηκε η Μαρία Παπαϊωάννου, η επιστολή της

Με επιστολή της προς το Δ.Σ. του Συλλόγου Καρπενησιωτών Αθήνας, η Μαρία Παπαϊωάννου, ανακοίνωσε την παραίτησή της από την προεδρία του συλλόγου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Νέος πρόεδρος στον Σύλλογο Καρπενησιωτών Αθήνας “Το Βελούχι” αναδείχθηκε ο Γιώργος Λάγαρης, μετά την παραίτηση της Μαρίας Παπαϊωάννου, υποψήφιας στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου Ως γνωστόν, η Διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου Αθηνών είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Ευρυτανία· η υποψηφιότητά της ανακοινώθηκε επίσημα από το κυβερνών κόμμα στις 6 Απριλίου.

«Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να σας ανακοινώσω ότι μετά τη χθεσινή (σ.σ. 6/4) ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου για τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου, και για λόγους ηθικής τάξεως, αποφάσισα να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση της Προέδρου του Συλλόγου Καρπενησιωτών Αθήνας “Το Βελούχι”. Παρακαλώ όπως το Δ.Σ κάνει αποδεκτή την παραίτησή μου και κινήσει άμεσα τη διαδικασία αντικατάστασής μου. Ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία τόσων χρόνων και δηλώνω ότι θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό του Συλλόγου», ανέφερε στην επιστολή της η κα Παπαϊωάννου.

Τα Μέλη του Δ.Σ. του «Βελουχιού», ομόφωνα έκαναν αποδεκτή την παραπάνω επιστολή και εξέφρασαν αφενός τις θερμότερες ευχαριστίες τους για την πολύτιμη και πολυετή συνεισφορά της κας Παπαϊωάννου στον σύλλογο από τη θέση της προέδρου και αφετέρου ευχές για καλή επιτυχία και ευόδωση των περαιτέρω επιδιώξεων και προσδοκιών της.

Από τον Αντιπρόεδρο κ. Γεώργιο Λάγαρη επισημάνθηκε ότι η απόφαση της κας Παπαϊωάννου «…την τιμά ιδιαίτερα και αναδεικνύει το προσωπικό της ήθος, αφού σύμφωνα με το Καταστατικό η ιδιότητά της ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου δεν είναι ασυμβίβαστη με την ανάδειξή της ως υποψηφία Βουλευτή του Ν. Ευρυτανίας στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές και τυπικά δεν ήταν υποχρεωμένη να προβεί στην ενέργεια αυτή της παραίτησης».

Ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες από το καταστατικό διαδικασίες από έπειτα από ψηφοφορία αναδείχτηκαν για τα πιο κάτω αξιώματα οι κ.κ.: Γεώργιος Λάγαρης ως Πρόεδρος, Γεώργιος Τριαντογιάννης ως Αντιπρόεδρος, Δημήτριος Μπακογιάννης ως Γενικός Γραμματέας, Θάνος Τσακνιάς ως Ταμίας και Μαρία Παπαϊωάννου ως Έφορος.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ