19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Δήμος Αγράφων αποζημιώνει ιδιώτη λόγω πτώσης δέντρου στο όχημά του. Το σκεπτικό της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής

Τη ζημιά που υπέστη ΙΧ όχημα από πτώση δέντρου στην περιοχή του Κρυονερίου, καλείται να καλύψει ο Δήμος Αγράφων.

Ιδιώτης που κινούνταν τον περασμένο Μάιο στην επαρχιακή οδό Τριποτάμου – Κρυονερίου (διασταύρωση Κοψέικα) του Δήμου Αγράφων ζητά από τον δήμο το ποσό των 3.300 ευρώ περίπου για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο όχημά του έπειτα από πτώση δέντρου.

Η Οικονομική Επιτροπή Αγράφων, έπειτα από συζήτηση ομόφωνα αποφάσισε «να επιλυθεί η ως άνω διαφορά συμβιβαστικά και να καταβληθεί το αιτούμενο ποσό από πλευράς του δήμου και τούτο διότι, σε ενδεχόμενη δικαστική προσφυγή του παθόντος για την ικανοποίησή του, το ύψος του ποσού που θα καταβάλει ο Δήμος Αγράφων θα είναι μεγαλύτερο από το αιτούμενο σήμερα ποσό», όπως τονίστηκε.

Ακόμη, ο δήμος θα ζητήσει τουλάχιστον άλλη μια οικονομική προσφορά από συνεργείο και το τελικό καταβαλλόμενο ποσό θα προκύψει από τη συμφερότερη υποβληθείσα οικονομική προσφορά, ενώ ο αιτών θα δηλώσει εγγράφως ότι δεν έχει, ούτε διατηρεί κατά του δήμου καμία άλλη αξίωση από οιαδήποτε αιτία αναφορικά με το εν λόγω συμβάν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ