2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο δρομέας Δημήτρης Ελευθερίου παρέλαβε το “Βραβείο Ήθους”, σε εκδήλωση που έγινε στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 27/1 (ΦΩΤΟ)

Σε εκδήλωση που έγινε το Σάββατο (27/1) στο ΟΑΚΑ, ο Μεγαλοχωρίτης αθλητής έλαβε το Βραβείο Ήθους από την επιτροπή της διοργάνωσης RUNNERS OF THE YEAR by TihioRace

Τα βραβεία RUNNERS OF THE YEAR by TihioRace, έχουν σαν στόχο τους να προβάλουν και να τιμήσουν Έλληνες δρομείς που διακρίθηκαν την χρονιά που μας πέρασε, ενώ περιλαμβάνουν και επιπλέον ειδικές κατηγορίες για ανθρώπους που τιμούν τον αθλητισμό και τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι. Στη φετινή εκδήλωση τιμήθηκε και ο Δημήτρης Ελευθερίου, ελίτ δρομέας ορεινού τρεξίματος από το Μεγάλο Χωριό του Δήμου Καρπενησίου.

«Ο Δημήτρης Ελευθερίου είναι από τους αθλητές που διακρίνονται σε όποιον αγώνα κι αν συμμετέχει, όπως μαρτυρούν οι νίκες του στα 44 χιλιόμετρα του Zagori Mountain Running και στo Sfakia Sky Marathon. Αυτό όμως που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι ο χαρακτήρας του, ο ευγενής συναγωνισμός που μοιράζεται με τους συναθλητές του και το ήθος του. Για αυτό και φέτος θα λάβει το Βραβείο Ήθους, ένα βραβείο που τον αντιπροσωπεύει», ανέφερε σε ανάρτησή της η επιτροπή της διοργάνωσης RUNNERS OF THE YEAR by TihioRace.

Η μεγάλη γιορτή του δρομικού κοινού διεξήχθη το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ (Basket Arena) του Ολυμπιακού Σταδίου. Αθλητές, προπονητές, δρομείς, φίλοι και συγγενείς, εθελοντές και φίλοι του TihioRace, άνθρωποι από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στο ΟΑΚΑ για να ανταλλάξουν απόψεις, να απολαύσουν τη βραδιά αλλά πάνω από όλα για να χειροκροτήσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες που βραβεύτηκαν.

Τα βραβεία είχαν τρεις βασικές κατηγορίες (δρόμου, βουνού & ειδικές βραβεύσεις) και δόθηκαν στους: Μαρινάκου Αναστασία, Αναγνώστου Μάριο, Πριβιλέτζιο Γκλόρια, Καραΐσκο Παναγιώτη, Ξηροφώτου Μάρθα, Ζησιμόπουλο Φώτη (σε 2 κατηγορίες), Μεϊντάνη Φωτεινή, Πούρικα Μανώλη, Γιαζιτζίδου Χριστίνα (2 βραβεία), Σελέτη Δημήτρη, Τζαβάρα Νικολέτα, Νούλα Βαγγέλη, Λιγνό Γεράσιμο, Κατσαρό Θεόδωρο, Πουρλιάκα Πλούταρχο, Κουρκουρίκη Ιωάννη, Πουρλίδα Θωμά, Παναρίτη Παναγιώτη, Ελευθερίου Δημήτρη, Παγουνάδη Θανάση, Παπαποστόλου Μαρία, Ζιώγα Νίκη & Παρασκευά Κωνσταντή.

Το Βραβείο Ήθους στον «δικό μας» Δημήτρη Ελευθερίου αποτελεί μια αναγνώριση του ακέραιου χαρακτήρα του 39χρονου αθλητή, που πρωτοξεκίνησε να τρέχει στα μονοπάτια της Καλιακούδας και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε, με σκληρή προσπάθεια και επιμονή, να εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές του trail running. Τα Ευρυτανικά Νέα πίστεψαν από την πρώτη στιγμή στο ταλέντο του Μεγαλοχωρίτη δρομέα και έχουν καλύψει μέσα από τα ρεπορτάζ τους, δεκάδες αγώνες και επιτυχίες του ανά την Ελλάδα. Ταπεινός και διακριτικός καθ’ όλη τη διάρκεια της δρομικής του πορείας, ο Δημήτρης (πρέπει να) αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους αθλητές που ξεκινούν το τρέξιμο στο βουνό και στοχεύουν στον πρωταθλητισμό.

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ