25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο ΕΟΣ Σάμου στο πρώτο σχολείο τουρισμού και γαστρονομίας στον Μόλυβο

Στην εκδήλωση του φορέα τουρισμού μολύβου που διοργανώθηκε στο πολιτιστικό κέντρο «Δεσμός» στο Μόλυβο της Λέσβου συμμετείχε ο ΕΟΣ Σάμου.

Τα εξαίσια κρασιά του συνεταιρισμού Σάμου πλαισιώθηκαν από γεύσεις ποιότητας, φροντισμένες από τους chef του κτήματος «Ελιά και Θάλασσα».

Η οινογευστική αξία των ξηρών, ημίξηρων, γλυκών και άθικτων οίνων του Συνεταιρισμού προκάλεσε το ενδιαφέρον των  ογδόντα και πλέον επαγγελματιών της εστίασης, οι οποίοι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τα μοναδικά αρώματα και την απολαυστική μακρά επίγευση των οίνων του ΕΟΣ Σάμου που δοκίμασαν .

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΕΟΣΣ Κώστας καμπούρης κατά την προσφώνησή του τόνισε ότι «…Το μεγάλο στοίχημα της ανάδειξης και τουριστικής αξιοποίησης των πλεονεκτημάτων που έχουν τα νησιά μας, έγκειται στη συνεργασία και τη συνύπαρξη ανθρώπων που αγαπούν και μάχονται για τον τόπο τους, όπως εσείς κι εμείς, στην πλούσια οινική και γαστρονομική μας παράδοση που αποτελούν στοιχεία  πολιτισμού και σε τέτοιες πρωτοβουλίες εκπαιδευτικού χαρακτήρα με κυρίαρχη τη βιωματική προσέγγιση..»

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ