29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Ευρυτάνας Νίκος Τριανταφύλλης, πρόεδρος στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας

Εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων πραγματοποίησε και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, την Πέμπτη 25 και Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ.Α Φθιώτιδας, στη Λαμία.

Στη θέση του προέδρου της Ε.ΑΣ.Υ.Φ. συνεχίζει ο Νίκος Τριανταφύλλης, αστυνομικός με καταγωγή από το Καρπενήσι. Πρώτευσε μεταξύ των συνυποψηφίων του για το Διοικητικό Συμβούλιο (έλαβε 383 σταυρούς), την αντιπροσωπεία στην Ομοσπονδία (369 σταυροί) και το συμβούλιο μεταθέσεων (300).

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους συναδέλφους οι οποίοι στήριξαν τις αρχαιρεσίες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, καθώς το ποσοστό συμμετοχής άγγιξε το 95% -ψήφισαν 480 από τα 509 μέλη (…). Θέλω να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους και να ευχηθώ από καρδιάς στους επιτυχόντες, καλή και δημιουργική θητεία. Ενωμένοι και έχοντας ως απώτερο σκοπό και στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των μελών μας, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε», ανέφερε ο Ν. Τριανταφύλλης, που πρωτοεκλέχθηκε πρόεδρος στην Ε.ΑΣ.Υ.Φ. το 2018.

«Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021, με μέριμνα και σχετική πρόσκληση του πλειοψηφούντος μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Τριανταφύλλη Νικόλαου, συνήλθαν τα εκλεγέντα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να συγκροτηθούν σε Σώμα και να εκλέξουν το Προεδρείο», αναφέρει η Ένωση και ενημερώνει για το νέο ΔΣ.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, μετά τις υποβληθείσες υποψηφιότητες και τη διενεργηθείσα ψηφοφορία, συγκροτείται σε Σώμα ως εξής:

 Α) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΡΟΣ: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ Νικόλαος του Κωνσταντίνου
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΣΜΑΣ Ευθύμιος του Κωνσταντίνου
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΕΔΕΣ Ευάγγελος του Αλεξάνδρου
ΤΑΜΙΑΣ: ΞΗΝΤΑΡΑΣ Δημήτριος του Γεωργίου
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ κ΄ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: ΜΑΤΣΟΥΚΑ Ευαγγελία του Νικολάου
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ Γεώργιος του Σταύρου
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ: ΤΣΙΓΚΑΣ Νικόλαος του Ιωάννη

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ