28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Ηλιοφάνεια και τοπικές μπόρες την Τετάρτη

Ηλιοφάνεια αναμένεται να επικρατήσει στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας το πρωί της Τετάρτης, με τοπικές ομίχλες στις ευπαθείς περιοχές. Συννεφιά με πιθανότητα για παροδικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα, καταιγίδες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Από το μεσημέρι και μετά θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στη Θράκη, την Κρήτη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ενώ συννεφιά παροδικά αυξημένη προβλέπεται για την υπόλοιπη χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί στα 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται αρκετή ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες, πρόσκαιρη αραιή συννεφιά από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις στα 3 με 5 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία προβλέπεται επίσης ηλιοφάνεια, με κάποιες τοπικές ομίχλες νωρίς το πρωί. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατήσει αραιή συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ