20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες την Τρίτη

Συννεφιά και βροχές στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας και καταιγίδες στα δυτικά-νοτιοδυτικά αναμένονται από τις πρωινές ώρες της Τρίτης, ενώ χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά τμήματα της Ηπείρου, της δυτικής Θεσσαλίας και της βορειοδυτικής Στερεάς Ελλάδας.

Τα φαινόμενα μετά το μεσημέρι θα εντοπίζονται κυρίως στην Πελοπόννησο, με πιθανότητα για ισχυρές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις στα 5 με 7 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπεται συννεφιά, παροδικά αυξημένη από το πρωί. Τις απογευματινές ώρες θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες τοπικές μπόρες, αργά τη νύχτα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι νοτιοδυτικοί στα 5 με 7 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία αναμένεται συννεφιά και ασθενείς βροχές κυρίως στα δυτικά και κεντρικά τμήματα της Περιφέρειας, με τον καιρό να βελτιώνεται τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ