30 Νοεμβρίου 2022

ΜΕΝΟΥ

Ο Κλοπ σε ρόλο Τζόρτζ Μάικλ, τραγούδησε το «Last Christmas» (video)

Ο Κλοπ σε ρόλο Τζόρτζ Μάικλ, τραγούδησε το «Last Christmas» (video)

Ένας… εορταστικός Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ έστειλε ένα μήνυμα στους φίλους της ομάδας -λόγω των Χριστουγέννων- γεμάτο αναμνήσεις από τα παιδικά του χρόνια και τραγουδώντας μάλιστα το «Last Christmas» του Τζορτζ Μάικλ και των “Wham”.

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως τα έθιμα σε Γερμανία και Αγγλία δε διαφέρουν πολύ, αναφέρθηκε στο 2020 και στις δυσκολίες που… έφερε στην ανθρωπότητα –λόγω κορονοϊού- και στάθηκε στον τίτλο της Λίβερπουλ και στην επιστροφή των οπαδών στα γήπεδα.

Αφού… έκανε τον Τζορτζ Μάικλ, τραγουδώντας το «Last Christmas», ο Γιούργκεν Κλοπ έστειλε το χριστουγεννιάτικο του μήνυμα: «Τα έθιμα στην Γερμανία και την Αγγλία είναι ελάχιστα διαφορετικά. Έχουμε το απόγευμα της 24ης Δεκεμβρίου όπου τα παιδιά ανοίγουν τα δώρα τους. Όμως, στην οικογένεια είχαμε και παράδοση να τραγουδήσουμε και να παίξουμε ένα μουσικό όργανο.

Η μεγαλύτερη αδερφή μου έπαιζε ακορντεόν, η δεύτερη αδερφή μου έπαιζε πνευστό κι εγώ έπαιζα πλήκτρα. Ήταν υπέροχες αναμνήσεις, τις αγαπώ…

Το 2020 ήταν ιδιαίτερο έτος και με τον καλύτερο και με τον χειρότερο τρόπο. Ξεκίνησε πολύ καλά, η ομάδα… πετούσε, όμως, μετά ήρθε ο κορονοϊός και σταμάτησαν τα πάντα.

Όλοι το βιώσαμε… Μπορέσαμε να παίξουμε ξανά ποδόσφαιρο και να κατακτήσουμε τον τίτλο. Ήταν μια από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου. 100%.

Όταν επέστρεψαν οι οπαδοί στο γήπεδο και νιώσαμε ξανά την ατμόσφαιρα στην εξέδρα, ήταν κάτι που θα μας μείνει αξέχαστο. Έτσι πρέπει να είναι η ζωή, να μαζεύουμε εμπειρίες και στιγμές και όταν μεγαλώνουμε να κοιτάζουμε πίσω και να χαμογελάμε με όσα θα θυμόμαστε.

Στην κανονική μας ζωή, την πραγματική, πριν από την πανδημία, ίσως δεν εκτιμούσαμε όσο έπρεπε, όσα θα έπρεπε. Τώρα όλα είναι διαφορετικά. Είναι σαν να… κάνουμε την καλύτερη ζωή που θα μπορούσαμε. Πρέπει να μάθουμε να εκτιμάμε αυτά που έχουμε…»

 

To άρθρο Ο Κλοπ σε ρόλο Τζόρτζ Μάικλ, τραγούδησε το «Last Christmas» (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy