7 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Κώστας Μπούργος, στο συνδυασμό “Αλλαγή Πορείας” για τον Δήμο Καρπενησίου

Μία αξιόλογη υποψηφιότητα στο συνδυασμό Αλλαγή Πορείας, αποτελεί ο Κώστας Μπούργος. Με καταγωγή από τη Φουρνά Ευρυτανιας, ζεί και εργάζεται για πολλά χρόνια στο Καρπενήσι. Ένας άνθρωπος που έχει ασχοληθεί με την πολιτική και ποτέ δεν έπαψε να τον απασχολούν τα κοινά, αποδεικνύει κι αυτή τη φορά, με τη συμμετοχή τους στις δημοτικές εκλογές, την αγάπη του για τον τόπο.

Στο βιογραφικό του διαβάζουμε:

ΜΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

“Γεννήθηκα το 1975 και μεγάλωσα στη Φουρνά Ευρυτανίας. Τελείωσα το Γυμνάσιο Φουρνάς και στη συνέχεια αποφοίτησα από το Εκκλησιαστικό Λύκειο Καρπενησίου. Υπήρξα διευθυντικό στέλεχος μεγάλης αλυσίδας Σουπερ-Μάρκετ και αργότερα ασχολήθηκα στον τόπο μου με το εμπόριο ως ελεύθερος επαγγελματίας. Επίσης διατέλεσα μέλος του Δ Σ του Κολυμβητικού Ομίλου Καρπενησίου, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γενικού Λυκείου Καρπενησίου.

Τα τελευταία δυο χρόνια κατάφερα και πραγματοποίησα (ένα στόχο αλλά και ταυτόχρονα ένα όνειρο μου ) και πλέον σήμερα είμαι απόφοιτος του Δ.Ι.Ε.Κ. ως Διασώστης Πλήρωμα Ασθενοφόρου. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά. Ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας με μοναδικό μου όπλο τα όνειρα, τις προσδοκίες και το όραμα για τη βελτίωση και αλλαγή της πόλης και των χωριών μας

Φίλες και φίλοι

Έχοντας μεγάλη αγάπη για τον τόπο μου και μετά την πρόσκληση του Χρήστου Κακαβά αποφάσισα να πάρω μέρος στις ερχόμενες εκλογές. Πιστεύω, πως σε αυτές τις εκλογές θα πρέπει να ψηφίσουμε πρόσωπα, ανθρώπους που έχουν ψυχικά αποθέματα και γνώσεις για να υπηρετήσουν το σύνολο της τοπικής κοινωνίας τόσο της πόλης του Καρπενησίου αλλά και των χωριών της.

Η αγάπη και το μεράκι είναι ο καλύτερος σύμμαχος σ` αυτόν τον αγώνα με την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΨΗΦΟ και ΕΝΤΟΛΗ για να επιτύχουμε στον τόπο μας την ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ