25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο λόγος στους πολίτες, για την επιλογή του νέου λογότυπου του Δήμου Αγράφων. Ηλεκτρονική ψηφοφορία σε εξέλιξη

Στους πολίτες δίνει την επιλογή του νέου λογοτύπου του ο Δήμος Αγράφων, που πραγματοποιεί ανοικτή ηλεκτρονική ψηφοφορία ώστε να καταλήξει σε μία εκ των τριών προτάσεων -από τις συνολικά 29 που κατατέθηκαν.

Ο Δήμος Αγράφων σε συνέχεια της διαδικασίας αλλαγής λογοτύπου, ανακοίνωσε την έναρξη ανοικτής ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, από την οποία θα ανακηρυχθεί ο τελικός νικητής, εκ των τριών (3) επικρατέστερων προτάσεων που επιλέχθηκαν -βάσει της υπ΄ αρίθμ. 2/2021 αποφάσεως της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου- από τις συνολικά είκοσι εννέα (29) που αρχικά κατατέθηκαν.

Ο δήμος είχε απευθύνει πρόσκληση για την κατάθεση προτάσεων για το νέο λογότυπο, το οποίο θα έπρεπε να είναι «…καλαίσθητο, σύγχρονο και λιτό, να έχει στοιχεία που σχετίζονται με τη μυθολογία, την ιστορία, τα τοπικά χαρακτηριστικά της περιοχής και το όραμά μας για την πορεία του δήμου στο μέλλον», όπως αναφερόταν χαρακτηριστικά. Παρά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, το σημερινό λογότυπο με την Αγραία Άρτεμη είχε θεωρηθεί «αναχρονιστικό και ξεπερασμένο» και για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η αλλαγή του.

Το νέο λογότυπο, που δύναται να αντανακλά την ιστορική, πνευματική, γεωγραφική, φυσική και πολιτιστική ταυτότητα του Δήμου Αγράφων, κυρίως όμως να προβάλλει την εικόνα του ως εκσυγχρονισμένου οργανισμού, θα χρησιμοποιηθεί σε όλες τις ενέργειες που αφορούν δράσεις προβολής, επικοινωνίας, ενημέρωσης καθώς και σε ποικίλες εφαρμογές όπως επιστολές, έντυπα, πινακίδες, σημαίες, σφραγίδες, ιστοσελίδες και ηλεκτρονικό marketing .

Ο συμμετέχων του οποίου η πρόταση θα επιλεγεί ως λογότυπο του Δήμου Αγράφων θα λάβει την αμοιβή των τριακοσίων (300) ευρώ. Η ψηφοφορία για το λογότυπο του Δήμου Αγράφων λήγει στις 15η Οκτωβρίου 2021, ενώ ήδη έχουν ψηφίσει σχεδόν 400 άτομα.

Μπορείτε να ψηφίσετε ΕΔΩ

Τα τρία προτεινόμενα λογότυπα είναι τα εξής:

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ