4 Οκτωβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Ο Μανώλης Σφακιανάκης στα Άγραφα. Το πρόγραμμα των ενημερωτικών ημερίδων για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

Ο Δήμος Αγράφων σε συνεργασία με το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI Institute) διοργανώνει δράσεις με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση θεμάτων ασφαλείας στο διαδίκτυο. Οι ενημερωτικές ημερίδες με τίτλο “Τι κίνδυνοι μπορεί να κρύβονται πίσω από ένα απλό κλικ”, είχαν προγραμματιστεί για τις αρχές Μαρτίου, ωστόσο αναβλήθηκαν έπειτα από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράσεις απευθύνονται σε όλους τους κατοίκους των χωριών και θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα σε Κερασοχώρι, Γρανίτσα, Ραπτόπουλο και Φραγκίστα με ομιλητές τον Εμμανουήλ Σφακιανάκη, Αντιστράτηγο ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Πρόεδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια, Ειδικό Ερευνητή – Αναλυτή Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων και την Κέλλυ Ιωάννου, Επικεφαλής Καθηγήτρια στον τομέα της Εγκληματολογίας και της Εγκληματολογικής Ψυχολογίας στο Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών ICPS College και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εγκληματολογικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Uclan. Οι εκπαιδευτές θα αναλάβουν να παρουσιάσουν τα οφέλη από τη χρήση του διαδικτύου, ενώ παράλληλα θα παρουσιάσουν και συμβουλές για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, μέσα από διαδραστικά εργαστήρια, ανοιχτές συζητήσεις και workshops.

Το πρόγραμμα των ημερίδων έχει ως εξής: Πέμπτη 30 Μαρτίου, στις 11.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Κερασοχωρίου, στη 1:00 μ.μ. στο Γυμνάσιο Δυτικής Φραγκίστας και Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 9.30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου Γρανίτσας και στις 12:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Ραπτοπούλου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ