20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Μπράμπετς… λύτρωσε τον Άρη στη Λαμία

Με το γκολ του Μπράμπετς στο 50ο λεπτό, ο Άρης πέρασε νικηφόρα από την Λαμία κερδίζοντας με 1-0 στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στη Super League. Μετά τη νίκη αυτή, οι «κίτρινοι» έχουν πέντε βαθμούς και ισοβαθμούν στην 8η θέση με τους Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης και Ιωνικό ενώ η Λαμία παρέμεινε στην 11η θέση με τέσσερις βαθμούς.

Δυνατά ξεκίνησε ο Άρης την αναμέτρηση και στο 6ο λεπτό άγγιξε το γκολ όταν στη σέντρα του Μαντσίνι, ο Μπερτόγλιο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι έξω. Στο 17’ ο Κουέστα με εντυπωσιακή απόκρουση σταμάτησε το σουτ του Μανούσου, αλλά στο 37’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίχτη λιγότερο. Ο Ελευθεριάδης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα  στον Σούντγκρεν και άφησε την Λαμία με δέκα παίχτες. Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, η ατομική προσπάθεια του Μαντσίνι στο 42΄που απομάκρυνε με τα πόδια σε κόρνερ ο Γκαραβέλης.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Άρης βρήκε δίχτυα. Από κόρνερ του Μπερτόγλιο, ο Μπράμπετς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η Λαμία έφτασε πολύ κοντά στο γκολ ακριβώς με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα (60’), όταν ο Νούνιες έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στην επαναφορά η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Ισπανού τερματοφύλακα και ο Καραμάνος από πλεονεκτική θέση αστόχησε απελπιστικά. Στο 67’ ο Μπρούνο Γκάμα πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Γκαραβέλης σταμάτησε τη πορεία της μπάλας προς το τέρμα στη τελευταία καλή φάση του αγώνα.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Κίτρινες: Μπεχαράνο, Τζανδάρης – Ματίγια, Μπερτόγλιο.

Κόκκινες: 37’ Ελευθεριάδης.

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Σκόνδρας (79’ Βύντρα), Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (58’ Αραμπούλι), Νούνιες, Μανούσος (58’ Τζανδάρης), Τιρόνε (58’ Σαραμαντάς), Καραμάνος, Ρόμανιτς (14’ Ελευθεριάδης).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ματίγια (74’ Εντιαγέ), Τζέγκο, Μαντσίνι (59’ Ματέο), Μπερτόγλιο (90’+2’ Μάνος), Γκάμα (74’ Ιτούρμπε), Καμαρά.

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ