27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Παναιτωλικός στα σχολεία του Ραπτοπούλου. Οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

"Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να συνεχίσουν την προσπάθεια τους και στους δασκάλους το υπέροχο έργο που κάνουν!", σημειώνουν οι Αγρινιώτες

Μια διαφορετική εμπειρία έζησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων του Ραπτοπούλου του Δήμου Αγράφων Ευρυτανίας, που την Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024, υποδέχθηκαν ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, της ομάδας από το Αγρίνιο που αγωνίζεται στην πρώτη εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου (SL1).

«Παρά την δύσκολη και δύσβατη διαδρομή που διανύσαμε, αφού απέχει 2 ώρες από το Αγρίνιο, ήμασταν εκεί στο ραντεβού με τα παιδιά! Τα παιδιά που χαίρονται με τα απλά, που μας έκαναν να νιώσουμε τόσο ευπρόσδεκτοι, που μας υπενθυμίζουν να χαμογελάμε!», αναφέρει η ΠΑΕ Παναιτωλικός με αφορμή την όμορφη πρωτοβουλία, που περιλάμβανε παιχνίδι στο προαύλιο του σχολείου, δώρα στα παιδιά κ.α.

«Ο προορισμός μας κάθε φορά διαφορετικός, με τα ίδια όμως χαρακτηριστικά και τον ίδιο σκοπό: να δίνουμε δύναμη και χαρά σε όλα τα παιδιά! Σήμερα (σ.σ. 20/03/2024) οι ποδοσφαιριστές μας, Παναγιώτης Αναστασόπουλος και Βαγγέλης Νικολάου, όπως επίσης στελέχη της ομάδας μας ταξιδέψαμε σε μια από τις πιο δυσπρόσιτες περιοχές της Ελλάδας. Βρεθήκαμε στο Ραπτόπουλο Ευρυτανίας, ένα απομακρυσμένο ορεινό χωριό και επισκεφτήκαμε το Ημερήσιο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις και το Δημοτικό Σχολείο αποδεχόμενοι την πρόσκλησή τους!», σημειώνουν οι Αγρινιώτες.

«Παρά την δύσκολη και δύσβατη διαδρομή που διανύσαμε, αφού απέχει 2 ώρες από το Αγρίνιο, ήμασταν εκεί στο ραντεβού με τα παιδιά! Τα παιδιά που χαίρονται με τα απλά, που μας έκαναν να νιώσουμε τόσο ευπρόσδεκτοι, που μας υπενθυμίζουν να χαμογελάμε!», τονίζουν και προσθέτουν: «Παίξαμε μαζί τους ποδόσφαιρο. Έπαιξαν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Παναιτωλικού! Ο μικρός Γιάννης σούταρε και ο Παναγιώτης απέκρουσε με τα χέρια. Ο Βαγγέλης πάσαρε στον Κωνσταντίνο ενώ ο Μάριος με κεφαλιά έβαλε γκολ στο πρόχειρο τέρμα που αποτελούνταν από δύο αυτοσχέδια δοκάρια, ένα παγκάκι και μια πέτρα!».

«Στο τέλος», καταλήγει η ΠΑΕ με αφορμή τη δράση στο Ραπτόπουλο, «όλοι ήταν νικητές, ενώ χάρηκαν με τα δώρα και τον αθλητικό εξοπλισμό που πρόσφερε η ομάδα μας τόσο στο σχολείο όσο και σε κάθε παιδί ξεχωριστά! Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να συνεχίσουν την προσπάθεια τους και στους δασκάλους το υπέροχο έργο που κάνουν!».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ