20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Παντελής Θαλασσινός τραγουδά στο Καρπενήσι. Συναυλία στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων “Γιορτές Χειμώνα 2022-’23”

από την έντυπη έκδοση

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες των ανθρώπων του Δήμου Καρπενησίου και της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ ενόψει της έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων και δρώμενων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στα τέλη Νοεμβρίου εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της εταιρείας του δήμου το πρόγραμμα των Γιορτών Χειμώνα 2022-2023, ενώ ήδη έχουν ανάψει τα πρώτα δέντρα στα χωριά.

Το Καρπενήσι θα «φορέσει» τα γιορτινά σε λίγες ημέρες, με τη φωταγώγηση των δρόμων της πόλης να έχει προγραμματιστεί για τις 9 Δεκεμβρίου, ενώ δέκα ημέρες αργότερα (Κυριακή 18/12) θα ανάψουν η «Αγάπη» και η «Ελπίδα», τα δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα της κεντρικής πλατείας.

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου. Ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδοποιός θα ερμηνεύσει στο Συνεδριακό Κέντρο κομμάτια που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική μουσική, όπως: Ανάθεμά Σε, Τα Σμυρναίικα Τραγούδια, Δεν Φταίω Εγώ Που Μεγαλώνω, Καράβια Χιώτικα κ.α., ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου | Ώρα 21:00

Συναυλία με τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ

“Ο Παντελής Θαλασσινός, με την ξεχωριστή χροιά του, θα μας ταξιδέψει με τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο, τραγούδια που μας συντροφεύουν μια ζωή, τραγούδια που τον έχουν καταξιώσει ως δημιουργό, αλλά και ως ερμηνευτή. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συνθέτης, μας εισάγει στα δικά του μουσικά μονοπάτια και μας καλεί να βιώσουμε μουσικές και τραγούδια από όλη την δισκογραφία του, νεότερα αλλά και αγαπημένα παλαιότερα. Μαζί του είναι η Νανά Μπινοπούλου στο τραγούδι και ένα επιτελείο εξαίρετων μουσικών”.

Είσοδος ελεύθερη

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ