4 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Ο πολιτικός κόσμος της Ευρυτανίας αποχαιρετά τη μαχήτρια Φώφη Γεννηματά – Τα συλλυπητήρια μηνύματα

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών η Φώφη Γεννηματά, μετά από γενναία και πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Ο πολιτικός κόσμος της Ευρυτανίας αποχαιρετά με συγκίνηση την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

«Αποχαιρετώ με σεβασμό και θλίψη, την εξαιρετική Κυρία της πολιτικής και αγωνίστρια της ζωής Φώφη Γεννηματά! Συνεργάστηκα μαζί της τόσο στην Αυτοδιοίκηση, όσο και στην Βουλή των Ελλήνων! Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της ,τους συνεργάτες και τους φίλους της!!! Αιωνία της η μνήμη!!!», έγραψε ο Βουλευτής Ευρυτανίας, Κων/νος Κοντογεώργος, αναρτώντας και μια κοινή του φωτογραφία με τη Φ. Γεννηματά.

«Μια σπουδαία μαχήτρια της Αυτοδιοίκησης, μια σπουδαία γυναίκα που ξεχώρισε για την αξιοπρέπεια και τη γενναιότητα του χαρακτήρα της έφυγε πρόωρα από κοντά μας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και αποχαιρετούμε τη Φώφη Γεννηματά ως πρότυπο πολιτικού ήθους και δύναμης», ήταν το μήνυμα που αναρτήθηκε στη σελίδα του Δήμου Καρπενησίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με τη σειρά του, ο Δήμαρχος Αγράφων, κ. Αλέξης Καρδαμπίκης, έγραψε:

«Η Φώφη Γεννηματά έφυγε πριν από λίγες ώρες για το αιώνιο ταξίδι της στο μακρινό επέκεινα, υποτασσόμενη και αυτή ήσυχα και σεβαστικά στη βούληση της ανθρώπινης μοίρας. Μια σπουδαία γυναίκα που ως το τέλος της ζωής της ζωγράφισε με πλέρια και ακατάβλητη ψυχική αισιοδοξία όλα αυτά που είχε στο μυαλό της που είχε ως έγνοια και διαρκές μέλημα της για να το μεταδώσει, πάντα με αξιοπρέπεια και ένα εγκάρδιο χαμόγελο γεμάτο αισιοδοξία. Συνειδητή και ενεργός πολίτης, με μεγάλη συμμετοχή στα κοινά, αφοσιωμένη στον μεγάλο της… έρωτα… την πολιτική… έναν έρωτα ως την τελευταία στιγμή! Γιατί μόνο οι ανοιχτές στη δοτικότητα και στη γενναιοφροσύνη καρδιές όπως η δική της, ευλογούνται να ζήσουν τις υπέροχες παραμυθίες των μεγάλων ερώτων ενώ χρησιμοποιούσε εύστοχα και χαμογελαστά το λόγο της σε έναν δρόμο μου ούτε εύκολα διαβατός ήταν ούτε διάσπαρτος από άνθη. Καλό σου ταξίδι Φώφη!!».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ