19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

«Ο πόλεμος δεν εμποδίζει την αγάπη»: 20 ζευγάρια παντρεύτηκαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη Βινίτσια

«Σε σύγκριση με το 2022, έχουμε μια μικρή διαφορά στα ζευγάρια. Εκείνη τη χρονιά υπήρχαν 25 ζευγάρια, σήμερα έχουμε 20 ζευγάρια, παρά την αεροπορική επιδρομή. Το 80% των γάμων είναι στρατιωτικοί γάμοι», εξήγησε η Oksana Masna, διευθύντρια του ληξιαρχείου της πόλης.

Οι νεόνυμφοι ο Ολεξάντρ και η Γιάνα αποφάσισαν να παντρευτούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο γαμπρός λέει ότι προετοιμάζονταν για αυτή την ημέρα για αρκετούς μήνες. Είμαστε μαζί εδώ και 5 χρόνια. Το καλοκαίρι του 2022, ο Ολεξάντρ της έκανε πρόταση γάμου. Επέλεξαν την 14η Φεβρουαρίου, επειδή είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Τα συναισθήματα τρέχουν στα ύψη το πρωί. Ισχυροί άνεμοι, βροχή, στη συνέχεια συναγερμός αεροπορικής επιδρομής, και όλα αυτά με έφεραν στα δάκρυα, αλλά τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε αυτή η στιγμή. Θέλω αυτά να είναι τα τελευταία προβλήματα στην οικογενειακή μας ζωή», δήλωσε η νύφη, Γιάνα Κόβαλ.

Με κεντημένα πουκάμισα, χωρίς μάρτυρες ή επίσημη τελετή, η Γιούλια και ο Άντον υπέγραψαν τους γαμήλιους όρκους τους. Σήμερα, έχουμε μια φωτογράφιση και μια γιορτή με τους γονείς μας.

«Γιορτάζουμε σε στενό κύκλο με τους γονείς μας, γιατί τώρα είναι άσχετο και λάθος. Ο γαμπρός είναι στρατιώτης, οπότε είναι αλληλέγγυος με όλους τους στρατιωτικούς και δεν μπορούμε να φανταστούμε να χορεύουμε και να γιορτάζουμε τώρα, όταν τα αδέλφια του πολεμούν εκεί. Η συνείδησή μας δεν μας το επιτρέπει και δεν έχουμε καμία επιθυμία να το κάνουμε», δήλωσαν οι νεόνυμφοι ο Άντον και Γιούλια Οχότη.

Χωρίς νυφικό ή κοστούμι. Ο Μίκολα, στρατιώτης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, συνοδεύει την αγαπημένη του Γιάνα στην εκκλησία.

Ο αμυντικός είναι από το Κροπιβνίτσκι. Αμήνεται την Ουκρανία από το 2019. Στη Βίννιτσα, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο μετά από τραύμα από πυροβόλο όπλο στον ώμο του. Ο ίδιος λέει ότι έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του πριν από ένα χρόνο. Έτσι, μόλις οι γιατροί μου επέτρεψαν να σηκωθώ και να περπατήσω, αποφασίσαμε να παντρευτούμε.

«Ήμουν ξαπλωμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα και τώρα έχω σταθεί λίγο στα πόδια μου και αποφασίσαμε να παντρευτούμε για να μη χάνουμε χρόνο. Στο μέλλον, η 14η Φεβρουαρίου θα είναι μια σημαντική ημερομηνία για εμάς», δήλωσε ο στρατιώτης.

Η τελετάρχης, Ολένα Ντάνιλουκ, δήλωσε ότι στις 14 Φεβρουαρίου θα εργαστούν χωρίς γεύμα και με παρατεταμένο ωράριο. Πέρυσι, η ημέρα αυτή τελούσε υπό την αιγίδα της αγάπης και φέτος, η αγάπη θα κερδίσει τον πόλεμο.

Πηγή: suspilne.media

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ