29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Σίμονς ενημέρωσε τους Σίξερς πως είναι ψυχολογικά ανέτοιμος να αγωνιστεί

Δεν έχει τελειωμό το σίριαλ με τον Μπεν Σίμονς και τους 76ers, καθώς όπως ανέφερε ο έγκυρος δημοσιογράφος Σαμς Σαράνια, ο Αυστραλός γκαρντ ενημέρωσε άπαντες πως δεν νιώθει ψυχολογικά έτοιμος για να αγωνιστεί.

Ο 25χρονος γκαρντ/φόργουορντ, δεν έδωσε το «παρών» στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στους Νιου Όρλινς Πέλικανς, καθώς ήταν τιμωρημένος από τον προπονητή της ομάδας, Ντοκ Ρίβερς, για πειθαρχικό παράπτωμα.

Ωστόσο, υπάρχει και συνέχεια στην υπόθεση, αφού ο παίκτης πήγε στην προπόνηση των Σίξερς και μίλησε με το ιατρικό επιτελείο, ανακοινώνοντας πως είναι ανέτοιμος πνευματικά να αγωνιστεί και προς το παρόν θα βρίσκεται στα «πιτς».

Να υπενθυμίσουμε πως καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Σίμονς ζητούσε απεγνωσμένα ανταλλαγή, καμία πρόταση όμως δεν ικανοποίησε ούτε τον ίδιο ούτε τον οργανισμό από την Φιλαδέλφεια και έτσι οι δρόμοι τους, προσωρινά, δεν χωρίστηκαν.

Sources: Ben Simmons spoke to Doc Rivers, Joel Embiid and entire 76ers team today and accepted everyone needs to take responsibility, including himself — but Simmons informed them all that he’s not mentally ready to play yet and needs time.

— Shams Charania (@ShamsCharania) October 22, 2021

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ