29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Σνουπ Ντογκ θα είναι παραγωγός και πρωταγωνιστής στην αθλητική κωμωδία «The Underdoggs»

Ο Snoop Dogg πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία The Underdoggs, κωμωδία που βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα που συνέλαβε με τη συνεργάτη του παραγωγό ταινιών Κόνστανς Σβαρτζ – Μορίνι.

Ο Αμερικανός ράπερ, σύμφωνα με την περίληψη της ταινίας έχει συμπεριλάβει τη δική του εμπειρία ως προπονητής ποδοσφαίρου νέων. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από έναν πρώην παίκτη του πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου NFL που συμφωνεί να προπονήσει μια παιδική ομάδα ποδοσφαίρου για να αποφύγει να εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Η κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2023.

Σύμφωνα με το Deadline, την ταινία έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής Metro Goldwyn Mayer. Ο Κένια Μπάρις θα είναι παραγωγός μαζί με τον ράπερ και ο Τσαρλς Στόουν θα την σκηνοθετήσει, βασισμένος σε σενάριο των Ντάνις Σίγκαλ και Άιζακ Σέιμις.

Σε δήλωσή του, ο Snoop είπε ότι η ταινία είναι ένα «πραγματικό προσωπικό πρότζεκτ» για εκείνον, αναφερόμενος στην Snoop Youth Football League, ακαδημία ποδοσφαίρου την οποία ίδρυσε με τη Σβαρτζ-Μορίνι.

«Το να ανταποδίδεις στην κοινότητα μέσω του ποδοσφαίρου μας έχει διδάξει τόσα πολλά ανεκτίμητα μαθήματα ζωής που μπορέσαμε να μοιραστούμε με παιδιά σε παρόμοιες καταστάσεις όπως η δική μου, όταν μεγάλωνα» πρόσθεσε. «Ελπίζω ότι αυτή η ταινία θα ρίξει φως στις πραγματικότητες που αντιμετωπίζουν παιδιά και ενήλικες στη γειτονιά και στον περίπλοκο κόσμο του ποδοσφαίρου» σημείωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ