20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Χρήστος Κακαβάς, επικεφαλής της “Αλλαγής Πορείας” στις ερχόμενες εκλογές – Αντικαθιστά τον Δημ. Λερογιάννη – Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ των Ευρυτανικών Νέων

«Ο Δημήτρης Λερογιάννης, ένας νέος, πολλά υποσχόμενος πολιτικός, για πρώτη φορά συμμετείχε στα κοινά (και στηρίχτηκε σχεδόν από το σύνολο της κεντροαριστεράς) στις δημοτικές εκλογές του 2019, ως υποψήφιος δήμαρχος Καρπενησίου. Για λίγες μόλις ψήφους δεν εκλέχθηκε δήμαρχος. Τώρα, μετά από τρία χρόνια στον δήμο, φαίνεται ότι έχει πάρει την απόφαση να αποσυρθεί, τουλάχιστον από επικεφαλής της δημοτικής ομάδας Αλλαγής Πορείας», έγραφαν στο ρεπορτάζ τους τα Ευρυτανικά Νέα πριν λίγες εβδομάδες (αρ. 1013 / 26-10-22).

Και συνέχιζε η εφημερίδα στο ίδιο, αποκλειστικό ρεπορτάζ: «Οι πολιτικές εξελίξεις στην αντιπολίτευση του Δήμου Καρπενησίου είναι ραγδαίες. Ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας φαίνεται ότι έχει λάβει οριστικά την απόφασή του, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες είτε με δημόσια ανακοίνωση, είτε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην περίπτωση αυτή έχει προταθεί από στελέχη της δημοτικής ομάδας, να αναλάβει την ηγεσία της Αλλαγής Πορείας ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Κακαβάς, τον οποίο φαίνεται να απασχολεί σοβαρά το ενδεχόμενο να ηγηθεί της ομάδας στις επόμενες δημοτικές εκλογές»

Η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ ήρθε με τον πλέον επίσημο τρόπο σήμερα, Σάββατο 19 Νοεμβρίου. Με μια ανακοίνωση 131 λέξεων, η μείζων αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου ανακοίνωσε πως στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές (Οκτώβριος 2023) και μετά από απόφαση της δημοτικής ομάδας, επικεφαλής του συνδυασμού θα είναι ο Χρήστος Κακαβάς, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Λερογιάννη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Αγαπητοί συνδημότες, σας ενημερώνουμε ότι ο συνδυασμός Αλλαγή Πορείας θα συνεχίσει ως έχει μέχρι τις αυτό-διοικητικές εκλογές του 2023. Επιθυμούμε να υπηρετήσουμε τον τόπο με την αφοσίωση με την οποία τον υπηρετήσαμε έως σήμερα με σκοπό πάντα την ευημερία, την ανάπτυξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας του τόπου και των ανθρώπων του», αναφέρει η ανακοίνωση της Αλλαγής Πορείας και ενημερώνει για τα εξής:

«Στις επόμενες αυτό-διοικητικές εκλογές και μετά από απόφαση της δημοτικής μας ομάδας επικεφαλής του συνδυασμού θα είναι ο Χρήστος Κακαβάς. Στην ομάδα μας, η οποία θα διατηρήσει τα ανεξάρτητα και υπερκομματικά χαρακτηριστικά της, θα υπάρχουν άνθρωποι που ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το όραμα για την ανάδειξη και αναζωογόνηση του Δήμου μας πραγματικότητα. Λειτουργώντας με αξιοκρατία, διαφάνεια και με προσήλωση στις αξίες της συνεργασίας και της συνέπειας στην εντολή των πολιτών μπορούμε να τα καταφέρουμε».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ