19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Όζι ‘Οζμπορν ακυρώνει συναυλίες – «Αποσύρομαι γιατί το σώμα είναι πια αδύναμο»

Ο Όζι Όζμπορν αποφάσισε να αποσυρθεί από τις περιοδείες του λόγω προβλημάτων υγείας όπως ανακοίνωσε ο ίδιος από την επίσημη σελίδα του στο Facebook, μιλώντας για επιστροφή εισιτηρίων και απολογούμενος γιατί απογοητεύει τους θαυμαστές του.

Ο θρυλικός τραγουδιστής των Black Sabbath ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι:

«Μοναδικός σκοπός μου αυτή την περίοδο ήταν να επιστρέψω στη σκηνή. Η φωνή μου είναι μια χαρά. Ωστόσο, μετά από τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα, ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας και την πιο πρόσφατη θεραπεία, το σώμα μου είναι ακόμα αδύναμο.

Συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι σωματικά ικανός να κάνω τις επερχόμενες περιοδείες μου. Πιστέψτε με όταν λέω ότι η σκέψη πως απογοητεύω τους θαυμαστές μου πραγματικά με συγκλονίζει περισσότερο από όσο νομίζετε.

Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι οι μέρες της περιοδείας μου θα τελείωναν έτσι. Η ομάδα μου αυτή τη στιγμή σκέφτεται ιδέες για το πού θα μπορώ να εμφανιστώ χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και από χώρα σε χώρα.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, το συγκρότημα, τους φίλους μου και φυσικά τους θαυμαστές μου για την ατελείωτη αφοσίωση, την πίστη και την υποστήριξή τους και που μου έδωσαν τη ζωή που δεν είχα ποτέ ονειρευτεί ότι θα είχα. Σας αγαπώ όλους». Μάλιστα στο τέλος της ανάρτησης ο 73χρονος ενημερώνει ότι «επιστροφές χρημάτων εισιτηρίων είναι διαθέσιμες στο σημείο αγοράς».

Στις 8 Αυγούστου – μόλις δύο μήνες μετά την τελευταία του ιατρική επέμβαση – ο ρόκερ επέστρεψε στη γενέτειρά του, το Μπέρμιγχαμ, για να ερμηνεύσει την επιτυχία του “Paranoid” στην τελετή λήξης των Αγώνων της Κοινοπολιτείας μαζί με τον Τόνι Αϊόμι, του συγκροτήματος των Black Sabbath

Ο Όζι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια – συμπεριλαμβανομένης της διάγνωσης Πάρκινσον, δύο λοιμώξεων από σταφυλόκοκκο, πνευμονία, COVID-19 και, πιο πρόσφατα, χειρουργική επέμβαση τον Ιούνιο για την αφαίρεση μεταλλικών πλακών που πίεζαν τη σπονδυλική στήλη του. Ο ίδιως τώρα λέει κατηγορηματικά: ”Δεν θέλω να πεθάνω στην Αμερική. Τ΄’οτε είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να τον θάψουν στο νεκροταφείο του Λος Άντζελες και με την φράση «είμαι Άγγλος», δήλωνε επιθυμία να επιστρέψει στη γενέτειρά του το Μπέρμιγχαμ, στην Βρετανία.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ