28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο 84χρονος πεθερός του Άλμπερτ Μπουρλά για το εμβόλιο του: Ενημερώθηκα με SMS, «τέλεια η οργάνωση» (vid)

Ο 84χρονος πεθερός του Άλμπερτ Μπουρλά για το εμβόλιο του: Ενημερώθηκα με SMS, «τέλεια η οργάνωση» (vid)

Με μία συγκινητική ανάρτηση, ο Έλληνας πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, έκανε γνωστό την Δευτέρα (5/1) ότι ο πεθερός του έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Ο Ισαάκ Αλχανάτης που είναι 84 ετών και ζει στη Θεσσαλονίκη, μίλησε για τον εμβολιασμό του στο Tlive. 

Ο κ. Αλχανάτης, όπως είπε στο Tlive, ανήκει στην πρώτη κατηγορία πολιτών που εμβολιάζονται και ειδοποιήθηκε μέσω SMS. O 84χρονος πεθερός επικεφαλής της Pfizer έκανε το εμβόλιο στον Άγιο Παύλο και όπως είπε «η οργάνωση ήταν τέλεια». 

«Ο γαμπρός μου ήξερε ότι θα κάνω το εμβόλιο και λίγο-πολύ συγκινήθηκε» είπε ο κ. Αλχανάτης. 

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

Η συγκινητική ανάρτηση του Άλμπερτ Μπουρλά

Το κείμενο με τη φωτογραφία που δημοσίευσε την Δευτέρα (25/1) ο Άλμπερτ Μπουρλά δείχνει τη συγκίνηση του επικεφαλής του φαρμακευτικού κολοσσού, που πρώτος έδωσε στην κυκλοφορία το εμβόλιο κατά της Covid-19.

«Αυτός είναι ο πεθερός μου, είναι το πρώτο μέλος της οικογένειας μας που έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου. Στα 84 του χρόνια, είναι σε ομάδα υψηλού κινδύνου και υπομονετικά περίμενε την σειρά του στην Ελλάδα. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες από ανθρώπους που γέμισαν με αισθήματα στην όψη του εμβολιασμού των αγαπημένων τους. Τώρα γνωρίζω το συναίσθημα», σημειώνει στην ανάρτησή του.

To άρθρο Ο 84χρονος πεθερός του Άλμπερτ Μπουρλά για το εμβόλιο του: Ενημερώθηκα με SMS, «τέλεια η οργάνωση» (vid) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ