16 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Bond φέρνει «Στα Μαχαίρια» ξανά Τορόντο και Λονδίνο

Το Glass Onion, η δεύτερη περιπέτεια της σειράς «Στα Μαχαίρια», θα κάνει την πρώτη επίσημη προβολή της στο Φεστιβάλ του Τορόντο και μάλιστα στην έναρξη του. Η ίδια ταινία θα κάνει την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα στο Λονδίνο στην τελετή λήξης της 66ης έκδοσης του Φεστιβάλ BFI. Λίγο καιρό αργότερα η ταινία θα διανεμηθεί κινηματογραφικά και αμέσως μετά σε γνωστή πλατφόρμα που έχει αγοράσει τα δικαιώματα της ταινίας.

Πρόκειται για μια ταινία σε σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή του Rian Johnson. Πρωταγωνιστούν οι Daniel Craig, Edward Norton, Janelle Monae, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Line, Kate Hudson & Dave Bautista. Στην πρεμιέρα στο Τορόντο αναμένονται οι περισσότεροι συντελεστές ενώ στη Λονδρέζικη πρεμιέρα έχουν ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία τους οι Daniel Craig, Edward Norton, Janelle Monae, Leslie Odom Jr., Kate Hudson & Madelyn Cline.

Η ταινία θα κάνει την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα της την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο Southbank Centre στο Royal Festival Hall, ενώ την ίδια μέρα θα γίνει παράλληλη προβολή και σε άλλες αίθουσες. Η ταινία αποτελεί το σίκουελ της ταινίας του 2018.

Ο Daniel Craig επαναλαμβάνει το ρόλο, του ντετέκτιβ Benoit Blanc, που ταξιδεύει στην Ελλάδα για να βρει την άκρη του μίττου ενός νέου μυστηρίου. Η προηγούμενη ταινία ήταν υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερου προσαρμοσμένου σενάριου.

Ο συγγραφέας/σκηνοθέτης / παραγωγός της ταινίας, ο Rian Johnson, δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στο Φεστιβάλ του Λονδίνου με το Glass Onion. Είναι τιμή μου να κλείσω με την ταινία μου το φεστιβάλ. Πρόκειται για μια ακόμα whodunnit δημιουργία που ανήκει στο Λονδίνο, και αισθάνομαι ότι με αυτή την προβολή «επιστρέφω στις ρίζες μου»!”

Η Tricia Tuttle, Διευθύντρια του BFI London Film Festival, δήλωσε: “Η ταινία του Rian Johnson ήταν μεγάλη επιτυχία. Χαίρομαι που είχαμε φιλοξενήσει την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο Φεστιβάλ το 2019. Το κοινό μας λάτρευε το πνεύμα της ταινίας καθώς η ταινία είναι εξολοκλήρου βρετανικής κοπής. Και εδώ, ο Rian Johnson φτιάχνει μια νέα επιτυχία με τη βοήθεια του καυτού καστ του!”

Για περισσότερες πληροφορίες για την πρώτη ταινία, τα γυρίσματα στην Ελλάδα και λοιπά δημοσιεύματα, ακολουθήστε τον σύνδεσμο.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ