7 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Xρήστος Κακαβάς κατέθεσε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του “ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ” για τον δήμο Καρπενησίου – Το μήνυμα του υποψήφιου δημάρχου

Το ψηφοδέλτιό του, κατέθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Καρπενησίου Χρήστος Κακαβάς, επικεφαλής του συνδυασμού “ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ”. Όπως αναφέρει σε μήνυμά του με αφορμή την κατάθεση των υποψηφιοτήτων των δημοτικών και τοπικών συμβούλων, πρόκειται για συνδυασμό “υπερκομματικό και ανεξάρτητο”, που συγκροτήθηκε “με αποκλειστικό κίνητρο την ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο”.

Η ανακοίνωση του Χρ. Κακαβά, αναφέρει τα εξής:

“Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, με πραγματική χαρά και αισιοδοξία κατατέθηκε ο συνδυασμός μας για τις εκλογές του Οκτώβρη.

Ένας συνδυασμός υπερκομματικός και ανεξάρτητος, που χαρακτηρίζεται από ένωση δυνάμεων και με πραγματική σύγκλιση της κοινωνίας. Με ανθρώπους μαχητές και ιδεαλιστές . Συνδυάζοντας την ορμή και τον ενθουσιασμό των νέων ανθρώπων αλλά και την αποφασιστικότητα των πιο έμπειρων δίνουμε ένα δυνατό παρών στην αυτοδιοίκηση. Με αποκλειστικό κίνητρο την ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο.

Κινητήριος δύναμή μας η αγάπη και η στήριξή σας σε αυτό το εγχείρημά μας.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους

για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο κοινό μας όραμα.

Για να παλέψουμε για αυτά που αξίζουμε , πάνω από όλα με ήθος και αξιοπρέπεια.

Επιτέλους αλλάζουμε την πορεία των πραγμάτων του τόπου μας!

Γιατί θέλουμε και μπορούμε να το πετύχουμε!

Όλοι μαζί ενωμένοι!”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ