20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πάρος: «Κόλαση» με το προκλητικό γερμανικό ριάλιτι (video)

Η Πάρος… κινείται στους ρυθμούς ενός γερμανικού ριάλιτι, τα γυρίσματα του οποίου έχουν προκαλέσει αναστάτωση στο νησί.

Στο συγκεκριμένο ριάλιτι, δέκα άνδρες και δέκα γυναίκες συμβιώνουν με σκοπό να δημιουργήσουν ερωτικές σχέσεις και η ιδιοκτήτρια πολυτελούς κατοικίας στην περιοχή, υποστηρίζει πως έχει στηθεί ένας «παράνομος καταυλισμός», καταθέτοντας μάλιστα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά των ιδιοκτητών των ακινήτων όπου γίνονται τα γυρίσματα.

Ο ένας εκ των ιδιοκτητών που έχει παραχωρήσει το σπίτι του για τα γυρίσματα του ριάλιτι είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο οποίος δίνει τη δική του απάντηση. «Για εμάς είναι η δεύτερη σεζόν του ριάλιτι, το δεύτερο καλοκαίρι που τους παραχωρούμε το σπίτι μας και όλα κυλούν ομαλά. Το νησί ζει από αυτή την παραγωγή. Διακόσια και πλέον άτομα που εργάζονται για το σόου έχουν νοικιάσει σπίτια, τρώνε στα εστιατόρια του νησιού και είναι η δεύτερη χρονιά που συμβαίνει αυτό», τονίζει.

click4more: Έπος! Παρουσιάστρια ξαναπέθανε τον συγγραφέα Ουίλιαμ Σαίξπηρ 400 χρόνια μετά (video)

«Όλα αυτά είναι αδειοδοτημένα τόσο από τον δήμο της Πάρου όσο από λιμενικές αρχές και τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις που πρέπει να υφίστανται για να υπάρχει η δυνατότητα να γυρίζεται αυτό το ριάλιτι» λέει ο δικηγόρος του Σπύρου Καπράλου, ο οποίος συμπληρώνει πως δεν υπάρχουν άλλες αντιδράσεις πέραν της συγκεκριμένης ιδιοκτήτριας και πως η τοπική κοινωνία ωφελείται από το συγκεκριμένο ριάλιτι.

«Αντιδράσεις γενικώς από κόσμο δεν υπάρχουν. Το αντίθετο μάλιστα επειδή ο κόσμος ωφελείται από αυτή τη δραστηριότητα και γενικώς η Πάρος προβάλλεται», τονίζει ακόμα.

Τα ασφαλιστικά μέτρα πρόκειται να εκδικαστούν μέσα στον Ιούνιο ωστόσο το αίτημα της προσωρινής διαταγής εκδικάστηκε την περασμένη Τετάρτη και απορρίφθηκε.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Πηγή: Mega.

To άρθρο Πάρος: «Κόλαση» με το προκλητικό γερμανικό ριάλιτι (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ