20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Πάτησε” Θεσσαλονίκη ο Γκρέι (ΦΩΤΟ)

 

Το μεσημέρι του Σαββάτου (2/7), ο Αντρέ Γκρέι έφτασε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” για να περάσει ιατρικά – εργομετρικά και να υπογράψει στους “κιτρινόμαυρους”.

Κατά την άφιξη του Τζαμαικανού, αρκετοί φίλαθλοι του Άρη παρευρέθηκε για την υποδοχή του. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Πανζαρτζίδης  τον υποδέχθηκε μαζί με τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Παντελή Ζουμπούλη.

Το νέο απόκτημα των “Θεσσαλονικιών” δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη. Έχω ακούσει τα καλύτερα για το σύλλογο και τους φιλάθλους, τους οποίους θέλω να ικανοποιήσω. Έχω κάνει κάποιες προπονήσεις, ωστόσο θα χρειαστεί να τελειώσουμε πρώτα με τα τυπικά, να γνωρίσω τον προπονητή και τους νέους μου συμπαίκτες κι έπειτα θα παίξω μαζί τους».

Σε ερώτηση για τους στόχους του Άρη, ο Γκρέι υποστήριξε: «Είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσω την ομάδα με τα γκολ μου. Για αυτό είμαι εδώ. Στα παιχνίδια που θα αγωνιστώ, θα κάνω αυτό που πρέπει για την ομάδα».

Για τον κόσμο του Άρη: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη που μου έχει δείξει. Τους ευχαριστώ και για την υποδοχή. Υπόσχομαι να δώσω τα πάντα για να τους κάνω χαρούμενους».

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την άφιξη του Αντρέ Γκρέι:

 

Το άρθρο “Πάτησε” Θεσσαλονίκη ο Γκρέι (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ